Now Reading
Lady Gaga anunță filmul-concert regizat chiar de ea, „Chromatica Ball”

Lady Gaga anunță filmul-concert regizat chiar de ea, „Chromatica Ball”

Dinamicul Chromatica Ball Tour semnat de Lady Gaga capătă o a doua viață pe serviciul de streaming HBO Max, unde filmul- concert care surprinde unul dintre ultimele spectacole ale călătoriei acestui turneu va avea premiera la sfârșitul acestei luni.

După cum a anunțat miercuri (8 mai), Gaga Chromatica Ball va debuta exclusiv pe platformă pe 25 mai, oferind fanilor o nouă șansă de a se bucura de costumele colorate, coregrafia teatrală și vocea live uimitoare oferite de câștigătoarea a 13 Premii Grammy. Regizat și produs de însăși Gaga, filmul va cuprinde videoclipuri de pe albumul ei Chromatica, clasat în topul Billboard 200 din 2020, precum și hituri mai vechi precum „Bad Romance”, „Just Dance”, „Poker Face” și „ Superficial.”

Lady Gaga este o forță completă”, a declarat Nina Rosenstein, vicepreședinte executiv HBO Programming, Late Night & Specials, într-un comunicat. „Este o artistă o singură dată în viață, care nu se reține niciodată, iar Gaga Chromatica Ball îi expune lista nesfârșită de talente. Suntem încântați să colaborăm cu ea încă o dată pentru acest concert special uluitor.”

Potrivit unui comunicat, proiectul a fost filmat în septembrie 2022 pe Stadionul Dodger din Los Angeles, unul dintre ultimele spectacole ale superstarului din turneul ei Chromatica Ball din vara respectivă. La acea vreme, fanii au observat cum camerele au fost instalate în toată locația pentru a surprinde spectacolul sold-out, după care Gaga a confirmat pentru X că un proiect misterios era în lucru.

52.000 de oameni. Vândut. 30 de camere  îndreptate spre voi și o fotografie”, a scris Gaga pe Twitter la acea vreme.

Pentru a se asocia cu anunțul, HBO a distribuit și trailerul proiectului. Teaserul de un minut oferă fanilor puțin din pirotehnica avansată și imaginile cinematografice afișate la spectacolul de la Dodger Stadium, precum și fragmente din numere de dans energizante.

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top