Now Reading
Loreen revine pe scena Eurovision în finala din 11 mai cu un nou single, Forever

Loreen revine pe scena Eurovision în finala din 11 mai cu un nou single, Forever

A adus Suediei a șaptea victorie la Liverpool 2023, când piesa Tattoo a câștigat 583 de puncte; sâmbătă, 11 mai, Loreen se întoarce la marea finală a Eurovision Song Contest.

Cântăreața-compozitoare a devenit prima femeie care a câștigat de două ori Eurovision Song Contest: în Baku, Azerbaidjan, în 2012 și anul trecut în Liverpool, Anglia.

 

În țara ei natală artista va trata (tele)spectatorii cu ceea ce promite a fi un show extra-special!
Sunt încântată să cânt la finala Eurovision de la Malmö de anul acesta.  Această prestație este dedicată vouă, comunității și fanilor care-mi dau în mod constant iubire. Considerați acest dar din inimă pentru voi.

Săptămâna aceasta, Loreen tocmai a anunțat un nou turneu european în 2025 și va reveni pe scena Eurovision din Malmo, Suedia, cântând noua ei piesă „Forever”.

See Also

Despre cum s-a schimbat viața ei după momentul Eurovision 2023, Loreen a declarat – „Sinceră să fiu, nu-mi amintesc cealaltă viață pentru că s-a schimbat atât de mult… de un an a fost un spațiu minunat, frumos, în mișcare continuă. Încerc să reflectez din când în când și de fiecare dată când o fac, sincer, simt multă recunoștință, smultă dragoste.”

Despre noul ei single, artista a adăugat – “Tema mea principală pentru tot ceea ce fac în prezent este iubirea, iubirea în toate formele ei diferite. Este despre a-mi declara dragostea nu doar față de mine, ci și față de oamenii din jurul meu. Cu Forever… știam care (era) narațiunea, ce voiam să spun cu fiecare celulă din corpul meu înainte de a intra în studio. ”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top