Now Reading
Disney anunță data de deschidere pentru noul loc de distracții „Princess and the Frog” din Florida

Disney anunță data de deschidere pentru noul loc de distracții „Princess and the Frog” din Florida

Aventura Tianei Bayou se va deschide oficial pe 28 iunie la Magic Kingdom Park din Walt Disney World, a anunțat recent compania Disney.

Anunțul mult așteptat al călătoriei reimaginate Splash Mountain a fost difuzat pe American Idol. Călătoria în sine îi va întâmpina pe vizitatorii parcului într-o aventură muzicală care are loc acolo unde filmul Walt Disney Animation Studios se termină. Atracția stilului de bușteni va culmina cu o coborâre palpitantă de 50 de picioare și cinci etaje, cunoscută celor care s-au aventurat în versiunea anterioară.

Autenticitatea a fost în prim-planul proiectului, deoarece Disney a lucrat direct cu orașul New Orleans, în timp ce i-a adus cultura la viață. Călăreții vor fi transportați în țara magică a lui Bayou, cu mușchi spaniol curgător și nuferi. Următorul capitol al poveștii Tianei o vede pregătindu-se să găzduiască o sărbătoare specială în timpul sezonului Mardi Gras. Cântecele familiare din film vor fi folosite pentru a spune povestea, împreună cu compoziții originale care îmbină muzica zydeco și jazzul.

Walt Disney Imagineering a folosit cea mai recentă tehnologie de pionierat pentru acest nou loc de distracții, inclusiv cea mai avansată  tehnologie audio-animatronică de până acum. Aceste audio-animatronice de ultimă generație vor avea o gamă de mișcare mai fluidă decât oricând, rezultând mișcări realiste și abilități mai imersive de povestire. Tehnologia a debutat  la World of Frozen din Hong Kong Disneyland.

Aventura Tianei Bayou va include zeci de aceste noi audio-animatronice sofisticate, inclusiv cele care înfățișează fețe cunoscute din film, precum Prințesa Tiana, Louis, Mama Odie, Eudora, Prințul Naveen și multe altele. Anika Nona Rose își va relua rolul din film, dând vocea prințesei Tiana împreună cu Bruno Campos în rolul Prințului Naveen, Jenifer Lewis în rolul Mamei Odie și Michael-Leon Wooley în rolul lui Louis.

See Also

Previzualizările sunt așteptate înainte de deschiderea publică din 28 iunie pentru membrii distribuției din Florida, deținătorii de permise anuale și membrii eligibili Disney Vacation Club. Tiana’s Bayou Adventure este de așteptat să se deschidă la sfârșitul acestui an la Disneyland Resort.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top