Now Reading
Noul trailer pentru filmul Wicked ne împlinește unele dintre cele mai frumoase vise fanteziste

Noul trailer pentru filmul Wicked ne împlinește unele dintre cele mai frumoase vise fanteziste

Primul trailer complet pentru Wicked, film produs de Universal Pictures este în sfârșit aici și cuprinde puterea vedetelor Ariana Grande și Cynthia Erivo. De asemenea, oferă o nouă privire asupra tărâmului Oz prin povestea a două prietene: Elphaba (Erivo), o proscrisă puternică cu pielea verde și populara Galinda (Grande). Ele sunt destinate să devină dușmani ca Vrăjitoarea rea a Vestului și Vrăjitoarea Bună a Nordului.

Distribuția filmului îi mai include și pe Michelle Yeoh (Everything Everywhere All Once) în rolul directoarei regale a Universității Shiz, Madame Morrible, Jonathan Bailey (Bridgerton) în rolul lui Fiyero, Ethan Slater (SpongeBob SquarePants de la Broadway) în rolul lui Boq, Marissa Bode ca sora lui Elphaba și Jeff Goldblumse, ca legendarul Vrăjitor din Oz. Filmul este regizat de Jon M. Chu (In The Heights) și este adaptat după musicalul lui Winnie Holzman și Stephen Schwartz,  bazat pe cartea lui Gregory Maguire, care servește drept prequel la evenimentele pe care le cunoaștem ca povestea Vrăjitorului din Oz.

Universal Pictures descrie filmul, care este împărțit în două părți, ca povestea lui Elphaba și Glinda, când „cele două se întâlnesc din vremea studenției la Universitatea Shiz din Țara fantastică Oz și creează o prietenie improbabilă, dar profundă. În urma unei întâlniri cu Minunatul Vrăjitor din Oz, prietenia lor ajunge la o răscruce, iar viețile lor iau căi foarte diferite. Dorința neclintită de popularitate a Glindei o vede sedusă de putere, în timp ce hotărârea Elphabei de a rămâne fidelă ei înșiși și celor din jurul ei va avea consecințe neașteptate și șocante asupra viitorului ei. Aventurile lor extraordinare din Oz le vor vedea în cele din urmă împlinindu-și destinele ca Glinda cea Bună și Vrăjitoarea Rea a Vestului.”

Wicked va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie, în timp ce Wicked: Part Two va sosi pe 26 noiembrie 2025.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top