Primele imagini din filmul The Yellow Tie, în care John Malkovich joacă rolul celebrului dirijor român Sergiu Celibidache

John Malkovich se transformă în dirijorul român Sergiu Celibidache în primele imagini din filmul biografic „The Yellow Tie”.

„The Yellow Tie” face parte dintr-o nouă serie de biopicuri despre dirijor, care include și „Tar” și „Maestro”. Filmul, pe care VMI Worldwide îl va prezenta cumpărătorilor de la Cannes, se întinde pe șapte decenii din viața lui Celibidache, cu Ben Schnetzer (“3 Body Problem”) interpretând virtuozul muzical în tinerețe, în timp ce se luptă cu instabilitatea personală și globală pentru a deveni cel mai tânăr dirijor vreodată al Orchestrei Filarmonicii din Berlin și în cele din urmă unul dintre cei mai celebri dirijori din lume.

Pentru rol, Malkovich a susținut un concert la București înconjurat de 4.300 de figuranți.

Starul din „Stăpânul Inelelor” Sean Bean îl interpretează pe tatăl dur al lui Celibidache, care își izgonește fiul după ce descoperă că vrea să urmeze o carieră în muzica clasică, în timp ce Miranda Richardson („Good Omens”) apare în rolul soției lui Celibidache, Ioana. Kate Phillips („Wolf Hall”) o interpretează pe Ioana în tinerețe.

Distribuția îi mai include pe Charlie Rowe („Rocketman”), Tamzin Merchant („Carnival Row”) și Anton Lesser („Game of Thrones”).

See Also

Fiul lui Celibidache, Serge Celebidachi, a scris filmul împreună cu James Olivier și a regizat și proiectul.

A fost o mare provocare și o curbă abruptă de învățare să-l interpretez pe Sergiu Celibidache în noul film „The Yellow Tie”,” a spus Malovich pentru Variety. „Celibidache a fost un personaj spectaculos de dotat, complex și mercurial și am fost ajutat în acest demers de fiul lui Celibidache, Sergiu, care a regizat cu pricepere filmul, Konrad von Abel, care a fost însărcinat cu sarcina de a mă învăța să dirijez și de colega mea, Miranda Richardson, a cărei operă o prețuiesc profund. Oportunitatea de a colabora din nou cu ea a fost o comoară mult dorită.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top