Now Reading
Teaserul „Dune: Prophecy” a fost lansat | Seria prequel va avea premiera în toamnă pe Max

Teaserul „Dune: Prophecy” a fost lansat | Seria prequel va avea premiera în toamnă pe Max

La cinci ani după ce Max (pe atunci HBO Max) a comandat un serial prequel Dune, streamerul a lansat azi primul teaser pentru serialul intitulat Dune: Prophecy. Prevăzut pentru premieră în toamna acestui an, primul sezon al serialului constă în șase episoade. Teaserul  a fost dezvăluit în timpul prezentării inițiale Warner Bros. Discovery, miercuri, de Casey Bloys, președinte și CEO, HBO și Max Content.

Din universul expansiv al lui Dune, creat de autorul Frank Herbert și plasat cu 10.000 de ani înainte de ascensiunea lui Paul Atreides, Dune: Prophecy (fka Dune: The Sisterhood) este inspirat din romanul Sisterhood Of Dune, scris de Brian Herbert și Kevin J.  Anderson. Urmărește povestea a două surori Harkonnen în timp ce luptă cu forțele care amenință viitorul omenirii și înființează secta legendară care va deveni cunoscută sub numele de Bene Gesserit..

Serialul, care a suferit mai multe schimbări majore în distribuție, scriere și regie în timp ce a traversat și perioada de pandemie, include în distribuție actori precum Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning și Yerin Ha.

Alison Schapker este showrunner și producător executiv. Diane Ademu-John a co-dezvoltat serialul și este producător executiv. Anna Foerster a produs și a regizat mai multe episoade, inclusiv primul episod. Autorul Kevin J. Anderson este co-producător.

Serialul este coprodus de Max și Legendary Television.

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top