Now Reading
Una dintre cele mai celebre case de parfumuri din lume, Chanel, lansează noul produs, Comete

Una dintre cele mai celebre case de parfumuri din lume, Chanel, lansează noul produs, Comete

Precum colecția de bijuterii fine cu care împărtășește numele, Comète, a 19-a și cea mai nouă adăugare la colecția de parfumuri Chanel Les Exclusifs de Chanel, realizează visul lui Gabrielle Chanel de a dori „să acopere femeile în constelații”. Fondatorul casei a rostit aceste cuvinte în 1932, în vremea când a fost lansată Comète, prima bijuterie fină.

Olivier Polge, parfumierul intern al mărcii și creatorul noului parfum, este foarte conștient de moștenirea din jurul constelațiilor, stelelor și cometelor, promovată de Chanel. Deci, cum traduceți praful de stele într-un simplu parfum? Cu note pudrate, de lungă durată. „Am combinat aromele pudrate și am lăsat materiile prime să evolueze pe biroul meu din Paris – aceasta este evoluția majorității aromelor pe care le dezvolt, astfel încât să pot fi precis”, a explicat Polge.

Fanii Chanel’s Nr 19, cu parfumul său pudrat, de iris, vor adora acest nou parfum, care este și mai intens, potrivit lui Polge. „Creștem tenta de iris – care este foarte dificil de extras, așa că îl distilăm pe tot.” Datorită adăugării de flori de cireș și heliotrop pentru a adăuga căldură și profunzime irisului, parfumul moscat al lui Comète funcționează la fel de bine în timpul zilei, dar și în timpul serii.

See Also

Parfumurile din gama Les Exclusifs sunt armonioase, dar nu pentru stratificare, explică Polge. „În Franța, nu ne-am stratificat niciodată parfumurile, așa că nu l-aș recomanda. Ne place un parfum cu un anumit nivel de complexitate – acesta este un element de stil. Avem un gust pentru ingredientele bogate, care au complexitate.”

Potrivit parfumierului, Comète este o modalitate pentru noi toți de a pulveriza puțin din praful de stele Chanel pe propriile noastre corpuri. Mirosul este „pudrat, luminos și optimist”, spune el. Și cine nu vrea un strop din asta?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top