Now Reading
JO și Liviu Teodorescu au găsit „Cel mai scurt drum” spre inimile fanilor

JO și Liviu Teodorescu au găsit „Cel mai scurt drum” spre inimile fanilor

După ce am simțit „Fluturii” în stomac și i-am văzut în nenumărate ipostaze inedite în celebra emisiune „Te cunosc de undeva”, JO și Liviu Teodorescu au găsit drumul cel mai scurt spre inimile fanilor și colaborează din nou pentru un single cu adevărat special, cu un mesaj puternic – „Cel mai scurt drum”.

Cu muzica și versurile compuse de către cei doi artiști alături de Lucian Nagy și Florin Boka, „Cel mai scurt drum” este rezultatul unei colaborări vibrante, ce marchează o nouă etapă în cariera ambilor artiști și vine cu un sound captivant și versuri care vorbesc despre complexitatea iubirii moderne.

Am început să lucrăm la piesa «Cel mai scurt drum» în timpul sezonului 18 al emisiunii «Te cunosc de undeva» și o lansăm când facem parte din sezonul 20. Liviu este unul dintre artiștii și oamenii mei preferați din univers și sunt tare fericită de fiecare dată să fac muzică alături de el. Este omul pe care te poți baza oricând, aș merge cu el până în pânzele albe. De-a lungul timpului, prietenia noastră ne-a transformat în familie și pot spune că este fratele pe care nu l-am avut niciodată. Ne distrăm și ne completăm incredibil mereu când compunem împreună și cred că asta se datorează chimiei puternice dintre noi. Simt piesa asta ca pe un dar de la Dumnezeu pentru noi, la fel cum a fost cu inspirația atunci când am scris-o. Parcă s-a scris singură. Sperăm să vă placă și să o simțiți cel puțin la fel de puternic cum o simțim și noi”, povestește JO.

See Also

Colaborarea cu JO a venit super spontan, am scris împreună piesa în studio într-o singură sesiune. Sperăm să ajungă la inimile voastre la fel de ușor pe cât ne-a ieșit nouă. Cu siguranță, piesa vorbește despre o realitate pe care o trăim toți, despre momentul în care vrei să ajungi la inima cuiva cu orice preț, pe «cel mai scurt drum», chiar dacă «cel mai scurt drum» e de obicei neumblat, nesigur și plin de obstacole”, adaugă Liviu Teodorescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top