Now Reading
Inspirată de supermodelul Naomi Campbell, noua mașină BMW, Mystique Allure, are premiera mondială la Cannes

Inspirată de supermodelul Naomi Campbell, noua mașină BMW, Mystique Allure, are premiera mondială la Cannes

Supermodelul Naomi Campbell dezvăluie noua mașină BMW XM Mystique Allure, primul BMW realizat vreodată din materiale fashion. Couture XM a fost inspirat de supermodelul Naomi Campbell. Designul sonor al acționării sale electrice a fost creat de câștigătorul Premiului Oscar, Hans Zimmer.

Dăruire, determinare, unitate – Naomi Campbell și BMW M împărtășesc aceeași mentalitate. Mașina unică BMW XM Mystique Allure a fost creată printr-o altă colaborare creativă cu supermodelul britanic. Colaborarea exclusivă a început în 2023 în campania de lansare a BMW XM, numită „Dare to be You”. Cel mai recent rezultat al acestei colaborări creative este BMW XM Mystique Allure. Cu această mașină de spectacol, M GmbH a creat o simbioză între automobil și modă. BMW XM Mystique Allure este primul BMW M care a fost personalizat cu materiale fashion- inspirat și dedicat supermodelului Naomi Campbell.  Naomi Campbell, pentru care termenul de supermodel a fost inventat pentru prima dată, dezvăluie unicul Couture XM publicului mondial în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

BMW XM și Naomi Campbell sunt sinonime cu declarații îndrăznețe. În felul lor, ambele au contestat în mod repetat obișnuitul, au creat experiențe noi, au creat cu îndrăzneală și au redefinit lumea luxului progresiv. Această combinație complementară a dus la BMW XM Mystique Allure. Pentru a transforma cel mai îndrăzneț BMW M într-o pânză de inspirație couture, țesăturile au fost folosite nu numai pentru interior, ci și pentru exterior, îmbrăcând automobilul într-un costum îndrăzneț și extravagant la comandă. Acest fapt duce limbajul de design iconic al SAV-ului, precum și interiorul extrem de luxos la un nivel fără precedent.

See Also

Pentru prima dată, o unitate M HYBRID este creată în modelul din seria XM. În funcție de varianta de model, motorul electric al sistemului său hibrid plug-in este combinat cu un puternic motor cu șase cilindri în linie sau un motor V8 pe benzină cu cuplu mare. Acesta din urmă făcând din BMW XM Label Red cel mai puternic vehicul de producție aprobat vreodată pentru utilizare rutieră din istoria BMW M GmbH.

Sunt onorată să fi inspirat prima mașină de expoziție BMW , care este cu adevărat unică în toate sensurile – Naomi Campbell, Supermodel, fashion icon și co-creator

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top