Now Reading
Dior o desemnează pe Charlize Theron drept ambasador al bijuteriilor și al produselor de îngrijire a pielii

Dior o desemnează pe Charlize Theron drept ambasador al bijuteriilor și al produselor de îngrijire a pielii

După 20 de ani de colaborare,  Dior și Charlize Theron își duc relația la următorul nivel. Actrița cu chipul de lungă durată a celui mai bine vândut parfum pentru femei J’adore, vedeta originară din Africa de Sud intră într-un nou rol, cel de ambasador pentru bijuterii de înaltă calitate și pentru produsele de îngrijire a pielii, o premieră pentru casa de modă franceză.

Este incitant să încep acest capitol într-un parteneriat de lungă durată cu Dior. În ultimii 20 de ani, a fost o onoare să colaborez creativ cu casa, drept chip al parfumului J’adore”, a spus Theron într-un comunicat

Sunt mândră de tot ceea ce am reușit să creăm împreună și să mă alătur Dior pentru a sărbători frumusețea bijuteriilor și a îngrijirii pielii. Aștept cu nerăbdare ce urmează”, a adăugat actrița de nivel mondial.

Această etapă marchează cea mai recentă schimbare în rândul ambasadorilor Dior, după recenta nominalizare a cântăreței spaniole Rosalía ca ambasador global și față a noii sale campanii pentru geanta Lady Dior.

Theron va fi primul ambasador Dior pentru bijuterii de înaltă calitate și este de așteptat să prezinte cele mai exclusiviste piese concepute de Victoire de Castellane, director artistic al Dior Joaillerie în ultimii 25 de ani.

Charlize este o icoană și este reprezentarea perfectă a alianței dintre arte, măiestrie și vise întruchipată magnific de bijuteriile create de Victoire de Castellane pentru casa Dior”, a declarat Delphine Arnault, președinte și director executiv al Christian Dior Couture.

Anterior, campaniile de bijuterii Dior au pus în evidență colecțiile sale de bijuterii fine, Elizabeth Debicki venind la bord în 2021 pentru reclamele pentru linia sa La Rose Dior, iar Jenna Ortega reprezentând gama Rose des Vents încă de anul trecut. Între timp, Theron a apărut într-o campanie pentru ceasul Dior VIII lansat în 2011.

See Also

Charlize va deveni prima actriță ce reprezintă produsele de  îngrijire a pielii marca Dior de la Sharon Stone, care s-a angajat în 2005 ca chip al brandului Capture al companiei. Această relație a fost zguduită în 2008, după ce starul „Basic Instinct” a făcut comentarii controversate despre ofițerul Christian Dior Couture.

Charlize este un membru al familiei noastre care întruchipează spiritul Dior pe care îl prețuim. Talentul ei rar, angajamentul și frumusețea ei fac din ea o icoană. Este o femeie care vorbește pentru și este plăcută de alte femei”.

Prin urmare, pare firesc să-i dezvăluim nenumăratelele fațete în inima lumii Dior, celebrând feminitatea ei triumfătoare în alte domenii atât de apreciate de femei: îngrijirea pielii și lumea bijuteriilor”, a adăugat Courtois.

De asemenea, Theron își va consolida colaborarea cu brandul deținut de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton în probleme legate de responsabilitatea socială, în special de abilitarea femeilor, reflectând angajamentele sale ca activistă și fondatoare a Charlize Theron Africa Outreach Project, sau CTAOP.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top