Now Reading
Fanii muzicii rock vor putea urmări filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW în luna iunie, în rețeaua de cinematografe Happy Cinema

Fanii muzicii rock vor putea urmări filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW în luna iunie, în rețeaua de cinematografe Happy Cinema

Luna iunie vine cu o veste bună pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW poate fi urmărit la cinematografele Happy Cinema din Buzău, Bistrița, Bacău, Botoșani și la Grădina de vară Herăstrău. Trupa suedeză de rock teatral premiată cu GRAMMY, senzația globală GHOST, are aproape 10 miliarde de stream-uri și continuă să aducă “spectacolul euforic” (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public în continuă creștere, cel mai recent pe triumfătorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A din 2023. Filmul de lungmetraj unic combină imagini de la concertul din 2023, care nu au mai fost văzute până acum, ale trupei rock premiate, cu o poveste care preia firele narative din seria web de lungă durată a trupei. Regizat de Tobias Forge de la GHOST și Alex Ross Perry (Her Smell), RITE HERE RITE NOW va fi lansat în cinematografe la nivel global doar pe 20 și 22 iunie. Biletele pentru proiecțiile din cadrul Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

 

Filmat pe parcursul celor două spectacole sold-out ale trupei GHOST la Kia Forum din Los Angeles, RITE HERE RITE NOW cufundă pe deplin spectatorii în melodrama technicolor a ritualului live lăudat care a contribuit la propulsarea celui mai important export de rock teatral al Suediei către premiul GRAMMY, cu statut fruntaș în topuri, și concerte sold out pe arene din întreaga lume.

 

RITE HERE RITE NOW este mult mai mult decât un film de concert. Lungmetrajul de debut al lui GHOST combină spectacolul live al trupei din finalul de două nopți RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023 cu o poveste narativă care preia firele intrigilor din seria de webisode de lungă durată a trupei. Rezultatul este un amestec fantasmagoric cu totul unic: interpretări în carne și oase ale pieselor favorite din toate cele cinci albume GHOST, precum și „Mary On A Cross” certificat de platină RIAA și multe altele sunt împletite cu debuturile pe ecran al câtorva chipuri cunoscute.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/rite-here-rite-now-33619/

 

Distribuție: GHOST, Maralyn Facey, Alan Ursillo, Ashley McBride, Kevin “Jesus” Kaufmann

 

Regizat de: Alex Ross Perry and Tobias Forge

 

Produs de: Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta and Jonas Åkerlund

 

Despre GHOST

 

See Also

Cu aproape 10 miliarde de stream-uri, trupa suedeză de rock teatral premiată cu GRAMMY și senzația globală GHOST continuă să aducă “spectacolul euforic” (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public în continuă creștere, cel mai recent pe triumfătorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023, care a ajuns în peste douăzeci de orașe nord-americane înainte de finalul său de două nopți la Kia Forum din Los Angeles.

 

În martie 2022, THE LOS ANGELES TIMES a raportat într-un articol de copertă al Calendarului că GHOST a “cucerit metalul și topurile” când al cincilea album al trupei, IMPERA, a debutat pe locul 1 într-o serie de topuri ale albumelor din SUA, intrând pe locul 2 în BILLBOARD 200 și pe locul 1 în Suedia natală a trupei, Germania și Finlanda, în timp ce a ajuns în top 5 în alte șase sau mai multe țări. Cu piese precum „Spillways”—considerată o „melodie rock dulce” de THE NEW YORK TIMES și reimaginată ulterior cu Joe Elliott de la Def Leppard—și „Call Me Little Sunshine,” nominalizată la GRAMMY și al cincilea loc 1 al trupei la radioul Active Rock—IMPERA a determinat ROLLING STONE să remarce: „GHOST a prezis pandemia, acum trupa de metal prezice căderea imperiilor.” Albumul a prezentat cele mai actuale și tematice subiecte GHOST până în prezent, pe un fundal melodic întunecat și colorat, făcând din IMPERA o ascultare unică—dar inconfundabil, esențial GHOST.

 

După ce au încheiat 2022 intrând pentru prima dată în Billboard Hot 100, cu piesa „Mary on a Cross,” certificată cu platină de RIAA, și IMPERA a câștigat Favorite Rock Album la American Music Awards și Best Rock Album of the Year la iHeart Radio Music Awards, GHOST a dezvăluit PHANTOMIME, un EP de cinci piese cover, inclusiv versiunea piesei „Phantom of the Opera” de la Iron Maiden, care a adus trupei a cincea nominalizare la GRAMMY. Ambiția aparent nelimitată a trupei GHOST îi va duce în curând pe marele ecran, odată cu premiera cinematografică din iunie 2024 a filmului de lungmetraj RITE HERE RITE NOW.

Despre Alex Ross Perry

 

Alex Ross Perry s-a născut în Bryn Mawr, Pennsylvania, în 1984. A urmat cursurile Tisch School of the Arts la Universitatea New York și a lucrat la Kim’s Video în Manhattan. Este regizorul filmelor Impolex, The Color Wheel, Listen Up Philip, Queen of Earth, Golden Exits, Her Smell și scenaristul filmului Christopher Robin de la Disney. A regizat videoclipuri muzicale pentru GHOST, Pavement, Kim Gordon, Sleigh Bells și multe altele.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top