Now Reading
Documentarul despre inima lumii muzicale din Londra, Camden, produs de Dua Lipa, va avea premiera săptămâna viitoare pe Disney +

Documentarul despre inima lumii muzicale din Londra, Camden, produs de Dua Lipa, va avea premiera săptămâna viitoare pe Disney +

Trailerul oficial pentru viitorul serial documentar Camden a fost deja lansat.  Documentarul, care este produs executiv de Dua Lipa, va intra în culisele unora dintre cei mai mari artiști ai lumii, dezvăluind povești nespuse despre modul în care orășelul Camden din Londra le-a modelat viața și cariera.

Documentarul urmează să aibă premiera pe Disney+ în întreaga lume și prin Hulu în SUA miercurea viitoare (29 mai). Conform unei descrieri, seria în patru părți va explora „istoria bogată a orașului Camden” prin „filmări de arhivă, filmări de observație și interviuri” cu artiști ca Chris Martin, The Libertines, Yungblud, Little Simz și Nile Rodgers. Coloana sonoră a trailerului include melodia clasică a trupei The Libertines, „Don’t Look Back Into The Sun”.

Ascultând muzicieni de renume mondial în timp ce își retrăiesc experiențele trăite în Camden; de la primele concerte până la concertele sold-out, culmile și minusurile nopților petrecute descoperind muzica”.

Camden – atât de plin de viață și de muzică”, spune Chris Martin, solistul Coldplay. Noel Gallagher spune că zona „a primit o bătaie a inimii” și un „vibe propriu”, adăugând: „Are energie”.

Trailerul o prezintă apoi pe Dua Lipa într-un magazin local de discuri în timp ce vorbește despre regretata icoană din Camden, Amy Winehouse, înainte ca Pete Doherty să-și amintească de o întâlnire trăită cu Liam Gallagher.

Mai târziu, o vedem pe Lipa în Camden pentru a înregistra muzică la începutul carierei ei. Într-un voce off, cântăreața explică: „Este acest loc de acceptare radicală  care te face să crezi în tine. Aceasta este cu adevărat casa mea.”

Într-o declarație, Lipa a spus: „Producția executivă a noii serii documentare originale care celebrează locul în care mi-am început cariera este un moment foarte important pentru mine! Camden va avea întotdeauna un loc special în inima mea și sunt mândră să-mi împărtășesc amintirile cu câțiva artiști legendari.”

Asif Kapadia (Amy) este regizorul serialului, în timp ce episoadele individuale sunt regizate de Toby Trackman, Yemi Bamiro și Sarah Lambert. Alți contribuitori includ Mark Ronson, Black Eyed Peas, Madness, Chuck D, Boy George, Sister Bliss de la Faithless, Questlove și Lauren Laverne.

See Also

Documentarul este produs de Lightbox, compania de producție fondată de producătorul câștigător al Oscarului Simon Chinn (Searching For Sugar Man) și producătorul câștigător al Emmy, Jonathan Chinn, în asociere cu Day One Pictures, compania de producție co-fondată de managerul lui Amy Winehouse, Nick Shymansky, precum și Radical22, casa de producție a lui Dua Lipa.

Între timp, Lipa este pregătită să fie titulara Festivalului Glastonbury 2024 luna viitoare, alături de Coldplay și SZA. Vedeta pop a explicat recent că a „manifestat” să ajungă în fruntea Pyramid Stage „prin albumul cu numărul trei”.

Lipa plănuiește și să folosească imagini din Glastonbury pentru un nou film documentar.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top