Now Reading
În dragoste totul e “Jumi Juma” – Alex Velea

În dragoste totul e “Jumi Juma” – Alex Velea

Piesa “Jumi Juma” de la Alex Velea ne arată că dragostea e mult mai importantă decât banii. Cu un ritm catchy și versuri care merg direct la inimă, “Jumi Juma” ne spune că banii nu pot cumpăra fericirea și că adevărata prosperitate vine din relațiile pe care le avem și din cât de bine ne înțelegem unii pe alții. Piesa asta e pentru toți cei care știu că iubirea e cea mai mare comoară.

Piesa a fost scrisă de Alex Velea, Cally Roda (Filipescu Flavius) și Fraxu (Radu Razvan). Producția a fost realizată de Z3NA (OTAIGBE PEACE NEHIZENA). “Jumi Juma” vine însoțită de un videoclip super fresh, cu mult dans și acele good vibes specifice lui Alex Velea. Acesta a fost regizat de Ciolpan Gabriel, coregrafie de Dan Chirac (Papu) și producție de Field Media. 

,,Vreau să vă văd cum vă simțiți bine și cum dansați pe această piesă. <<Jumi Juma>> e ca o dedicație pentru acea persoană specială din viața voastră. Dacă nu vă găsiți vreodată cuvintele, doar trimiteți această piesă.” ne spune Alex Velea

See Also

“Jumi Juma”  face parte dintr-un material muzical promițător și mai amplu, un nou album semnat Alex Velea, intitulat “#13”. Stați cu ochii pe artist pentru mai multe detalii!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top