Now Reading
Black Eyed Peas, El Alfa, Becky G fac echipă pentru ‘Tonight’ – piesa ce dă coloana sonoră a noului film Bad Boys: Ride or Die

Black Eyed Peas, El Alfa, Becky G fac echipă pentru ‘Tonight’ – piesa ce dă coloana sonoră a noului film Bad Boys: Ride or Die

Black Eyed Peas i-au selectat pe El Alfa și Becky G pentru un videoclip plin de viață pentru single-ul lor comun, „Tonight”. Piesa, care va apărea în viitorul film de acțiune Bad Boys: Ride or Die, s-a auzit anterior în trailerul filmului.

Videoclipul futurist îi vede pe muzicieni interpretând melodia într-o arenă, pe o scenă de pe acoperiș și de-a lungul străzilor orașului, care oglindesc decorurile filmului, cu clipuri din film intercalate. În cântec, Becky G preia refrenul îndrăzneț în timp ce El Alfa are încredințate câteva versuri.

Bad Boys: Ride or Die marchează a patra parte din franciza de film Bad Boys. Filmul, regizat de Adil & Bilall, îi are în distribuție pe Will Smith și Martin Lawrence alături de Vanessa Hudgens, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Tiffany Haddish și DJ Khaled. Urmează să apară în cinematografe pe 7 iunie.

See Also

Ultimul album al trupei Black Eyed Peas, Elevation, a apărut în 2022. Între timp, Becky G a luminat scena premiilor Oscar la începutul acestui an cu o interpretare a filmului „The Fire Inside” din filmul Flamin’ Hot. Ea a livrat piesa, scrisă de Diane Warren, în fața flăcărilor aprinse, cu ajutorul unui cor de copii. Cântăreața a co-găzduit, de asemenea, premiile pentru muzică latino-americană în aprilie, alături de Alejandra Espinoza, Carlos Ponce și Thalia, și a interpretat single-ul „Mercedes” alături de Oscar Maydon.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top