Now Reading
Dior numește 15 atlete drept ambasadoare ale mărcii înaintea Jocurilor de la Paris 2024

Dior numește 15 atlete drept ambasadoare ale mărcii înaintea Jocurilor de la Paris 2024

Dior și-a creat propria echipă de vis înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024. Casa de modă franceză își întărește rangul de ambasador al mărcii cu 15 sportive internaționale de top.

De cinci ori medaliată cu aur olimpic, Elaine Thompson-Herah din Jamaica, cea mai rapidă femeie în viață, se va alătura fotbalistei americane Alex Morgan, medaliată olimpic cu aur și de două ori câștigătoare a Cupei Mondiale, care este așteptat să revină pe teren după o rănire la gleznă.

Surferul hawaian Carissa Moore, prima câștigătoare a medaliei de aur olimpice la surfing feminin, la Jocurile de la Tokyo 2020, se numără, de asemenea, pe lista eroinelor sportive ce reprezintă Dior, aparținând conglomeratului de lux LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, partener premium al Jocurile de la Paris.

În plus, brandul le-a ales pe înotatoarea Emma McKeon, cea mai decorată olimpică din Australia, cu 11 medalii în total, și pe jucătoarea japoneză de scrimă Misaki Emura.

Sunt incluse și șase sportive italiene: scrimerele Rossella Fiamingo, Alice Volpi și Arianna Errigo și scrimerele paralimpice Beatrice „Bebe” Vio Grandis, Andreea Mogos și Loredana Trigilia.

Din Franța, echipa Dior a cooptat-o pe boxerița Estelle Mossely, skateboardera Louise-Aina Taboulet, scrimera Sara Balzer și judoka Clarisse Agbégnénou, ce speră să câștige o a doua medalie olimpică de aur după victoria ei la Jocurile de la Tokyo.

Dior și LVMH au dezvăluit anterior trei ambasadori comuni: gimnasta Mélanie de Jesus dos Santos, jucătoarea de tenis în scaun cu rotile Pauline Déroulède și paraciclista Marie Patouillet, care a făcut parte din grupul de sportivi ce au purtat torța olimpică pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes.

Vio Grandis, care a apărut anul trecut în campania pentru geanta Lady 95.22 a casei, a pășit săptămâna trecută pe covorul roșu de la Cannes, îmbrăcată în Dior.

See Also

O serie de portrete ale sportivilor participante vor fi expuse în Le Café Dior din La Galerie Dior, cu flagship-ul istoric al mărcii din Paris, în perioada 24 iulie – 9 septembrie.

Expoziția este o sărbătoare a performanței și o invitație de a ne depăși continuu granițele creativității în numele pasiunii și libertății”, a spus Dior.

Mai multe case LVMH au fost cooptate pentru Jocurile Olimpice, inclusiv Berluti, care va îmbrăca echipele franceze pentru ceremoniile de deschidere programate pe 26 iulie și 28 august; Chaumet, ale cărei medalii olimpice și paralimpice includ o bucată din Turnul Eiffel și Vuitton, care a creat cuferele personalizate pentru a găzdui torțele și medaliile.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top