Now Reading
Trailerul „Beetlejuice Beetlejuice” îl reînvie pe Michael Keaton în mult așteptata continuare a filmului horror de succes

Trailerul „Beetlejuice Beetlejuice” îl reînvie pe Michael Keaton în mult așteptata continuare a filmului horror de succes

Michael Keaton revine în primul trailer complet pentru continuarea lungmetrajului realizat de regizorul Tim Burton, Beetlejuice, Beetlejuice.

Mult-așteptatul sequel de la Warner Bros al filmului original semnat de Burton în 1988 va fi lansat în cinematografe pe 6 septembrie. Pe lângă Keaton în rolul titular, distribuția include actori precum Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti, Jenna Ortega și Willem Dafoe.

Filmul se concentrează pe Lydia Deetz (Ryder) și familia ei care se întorc acasă după o tragedie și apoi se confruntă cu consecințele atunci când fiica ei, Astrid (Ortega), deschide portalul către viața de apoi.

Burton regizează continuarea dintr-un scenariu al showrunner-ilor de miercuri Alfred Gough și Miles Millar, cu Seth Grahame-Smith creditat pentru munca sa la povestea filmului. Burton, Dede Gardner, Tommy Harper, Jeremy Kleiner și Marc Toberoff sunt producători.

Filmul din 1988 a adunat 73 de milioane de dolari la box office (195 de milioane de dolari astăzi) și a câștigat Oscarul pentru cel mai bun machiaj. De asemenea, a dat naștere unui serial animat TV și unui musical pe Broadway.

Deși este nouă în franciză, Ortega a lucrat anterior cu Burton, care a fost regizor și producător la seria Wednesday, difuzată pe Netflix.

See Also

Burton și distribuția au debutat luna trecută filmul Beetlejuice Beetlejuice la CinemaCon, unde regizorul a vorbit publicului prezent despre motivația lui pentru a face această continuare: „M-am interesat de ceea ce s-a întâmplat cu familia Deetz”.

În plus, Keaton a recunoscut publicului că a vizionat deja noul film de două ori. El a adăugat: „Totuși, trebuie să vă spun asta. Este al naibii de bun.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top