Now Reading
Omnia Gusti devine partener oficial al expoziției Chocolate Saga

Omnia Gusti devine partener oficial al expoziției Chocolate Saga

Omnia Gusti, compania  cu cea mai rapidă creștere din domeniul furnizorilor de materii prime și echipamente pentru cofetării, devine partener oficial al expoziției Chocolate Saga.

Omnia Gusti își face cu adevărat simțită prezența de doar 6 ani pe piața din România și înregistreaza creșteri spectaculoase de la an la an. Omnia Gusti a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 30 milioane de euro. Având peste 150 angajați și 7 depozite, Omnia Gusti susține că secretul acestei creșteri îl reprezintă în primul rand investiția în valoarea umană.

“Suntem foarte recunoscători pentru parteneriatul cu Omnia Gusti. Fiind compania românească cu cea mai mare creștere în ultimii ani, credem cu tărie că împreună putem să așezăm piața de ciocolată din România pe unul dintre primele locuri din Europa.” (Adina Istrate, organizator Chocolate Saga)

“Omnia Gusti a avut o creștere semnificativă  încă din 2018 și considerăm că poziționarea pe piață a companiei din acest moment nu face decât să ne oblige să susținem acele campanii care să aducă plus valoare industriei . Colaborarea cu Chocolate Saga cu siguranță se va dovedi a fi unul dintre acele parteneriate care va impulsiona evoluția acestei industrii  în Romania, ceea ce nu poate fi decât benefic tuturor partenerilor Omnia Gusti.” (Marian Anghel, Omnia Gusti Chefs Supplier)

Omnia Gusti este partener în România pentru branduri importante la nivel internațional, cum ar fi: Debic Professional, Veliche Gourmet, Leman Cake Decorations, Smet Chocolaterie, Weiss Chocolaterie,  Masdeu, Andros Chef, Laped, Bridor , Tout Sweet, Ristoris, Casa Modena, Van Beef, Igor, Canuti Pasta, Molini Bongiovanni, Clarebout Potatoes si multe altele.

See Also

Festivalul internațional Chocolate Saga se află la a treia ediție și se desfășoară la Sala Palatului în perioada 14-16 iunie, reunind atât cele mai mari nume din domeniul ciocolatei și produselor adiacente, cât și primele concursuri tematice, ateliere pentru copii și adulți și concerte.

Biletele se găsesc pe www.entertix.ro și myticket.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top