Now Reading
Trailerul „Moana 2”: Moana și Maui pleacă într-o altă aventură oceanică în continuarea filmului Disney

Trailerul „Moana 2”: Moana și Maui pleacă într-o altă aventură oceanică în continuarea filmului Disney

Linia unde cerul se întâlnește cu marea o cheamă din nou pe Moana, deoarece Disney a lansat primul trailer pentru foarte așteptata sa continuare „Moana”. Trailerul vede revenirea lui Moana și Maui, personaje jucate de Auliʻi Cravalho și, respectiv, Dwayne Johnson, într-o altă aventură oceanică.

Conform descrierii sale oficiale, „Moana 2” îi reunește pe „Moana și Maui trei ani mai târziu pentru o nouă călătorie extinsă alături de un echipaj de navigatori. După ce primește un apel neașteptat de la strămoșii ei aflați în căutarea drumului, Moana trebuie să călătorească în mările îndepărtate ale Oceaniei și în ape periculoase, de mult pierdute, pentru o aventură diferită de orice s-a confruntat vreodată.”

„Moana 2” a fost scris și regizat de David G. Derrick Jr. în debutul său regizoral. Duo-ul muzical Abigail Barlow și Emily Bear, precum și Opetaia Foa’i și Mark Mancina, care au lucrat la primul film, vor reveni pentru a scrie melodii pentru sequel; cu toate acestea, Lin-Manuel Miranda nu este așteptat să revină cu melodii noi.

CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat continuarea pe CNBC înainte de raportul privind veniturile companiei pentru primul trimestru al anului fiscal 2024. Continuarea a fost dezvoltată inițial ca un serial TV, dar de atunci a fost transformată într-un lungmetraj.

Primul film „Moana” a fost un succes remarcabil pentru Disney Animation, generând peste 680 de milioane de dolari la box office-ul global. Musicalul animat a fost difuzat pe Disney+, cu 1 miliard de ore transmise în flux în 2023.

De asemenea, este în lucru și un remake live-action al filmului original „Moana”, Dwayne Johnson plănuind să revină pentru a-l juca pe Maui în acest proiect. În timp ce Cravalho a revenit să-i dea vocea Moanei în continuarea animată, ea va preda rolul unui alt actor pentru remake-ul live-action, spunându-i recent lui Angelique Jackson de la Variety că îi place să vadă universul „Moana” extinzându-se.

See Also

Se pare că universul „Moana” se extinde și îmi place asta”, a spus Cravalho. „Îmi place că Moana este un erou pentru toți. A schimbat ceea ce însemna să fii o prințesă Disney. Poți să fii puternic și curajos și să te ridici împotriva unui semizeu. Este foarte bine că tot mai multe generații vor putea relaționa cu acest personaj.”

„Moana 2” va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top