Now Reading
Alessandra a lansat piesa “Supposed To Be”

Alessandra a lansat piesa “Supposed To Be”

Alessandra a lansat piesa “Supposed To Be”. După un an foarte încărcat și de succes, odată cu lansarea EP-ului de debut „Best Year Of My Life” și un turneu aproape complet sold-out din UK și UE (11.000 de bilete vândute), Alessandra continuă cu o melodie perfectă pentru ringul de dans și un imn de mândrie pontențială!

Titlul spune totul. Piesa este despre libertate, libertatea de a fi cine ești și de a fi mândru de cine ești. Cântecul reprezintă modul în care s-a schimbat viața mea după ce m-am mutat din Italia în Norvegia, trăiesc singură, mă regăsesc și mai mult. Simt că acest cântec reprezintă mândria procesului de a trăi și de a afla cine ești. Cea mai mare întrebare din viață este „Cine sunt eu” și sper că acest cântec poate ajuta oamenii să îmbrățișeze cine sunt, părțile bune sau rele. Sper că această melodie va crea o legătură cu comunitatea LGBTQ+, cu mesajul de iubire de sine și libertatea de a fi cine ești și de a iubi pe cine vrei.” – Alessandra

Alessandra și-a pus deja amprenta pe scena muzicală norvegiană și internațională. Cariera ei a crescut vertiginos după victoria ei la Melodi Grand Prix și participarea la Eurovision Song Contest cu piesa „Queen of Kings”, care a strâns astăzi aproape 500 de milioane de stream-uri pe platforme. Alessandra și-a asigurat locul 5 la Eurovision, care este cea mai bună poziție a Norvegiei în ultimii zece ani! Super-hitul Queen of Kings a obținut poziții de top într-un număr de țări la nivel global și a intrat pe locul 28 în topul global al Spotify. La scurt timp după, ea a continuat cu mai multe single-uri precum „Pretty Devil” și „Narcissist”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top