Now Reading
Eminem lansează noul single „Houdini” care face referire la Megan Thee Stallion, Steve Miller Band și single-ul din 2002 „Without Me”

Eminem lansează noul single „Houdini” care face referire la Megan Thee Stallion, Steve Miller Band și single-ul din 2002 „Without Me”

Eminem le oferă fanilor săi prima degustare auditivă a viitorului său album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”, care apare în această vară, odată cu lansarea primului său single „Houdini”.

Cântecul începe cu un trope clasic Eminem, învitându-l pe managerul său de multă vreme, Paul Rosenberg, să-și împărtășească dezgustul față de albumul care urmează. „Hei Em, sunt Paul. Ascultam albumul… Mult noroc, ești pe cont propriu”, spune Rosenberg.

„Houdini” este oarecum un apel la single-ul său din 2002 „Without Me”, începând cu strofele cântecului, „Ghici cine s-a întors, s-a întors / Shady s-a întors, spune-i unui prieten”. Cântecul, produs de Eminem și colaboratorul său de lungă durată Luis Resto, citează „Abracadabra” al lui Steve Miller Band în refren și face referire la incidentul petrecut cu Megan Thee Stallion. „Dacă ar fi să o întreb pe Megan Thee Stallion dacă ar colabora cu mine / Chiar aș avea o șansă la o ispravă? Nu știu, dar mă bucur că mă întorc”.

Clipul muzical al piesei este un omagiu direct adus piesei „Without Me”, în timp ce Eminem intră într-un portal din anul când a apărut cântecul. Filmat într-un stil de benzi desenate, precum videoclipul pentru „Without Me”, include apariții ale lui 50 Cent, Pete Davidson, Dr. Dre, Snoop Dogg și Alchemist, printre mulți alții, și arată doi Eminem – unul din 2002 și un altul din ziua de azi.

Detaliile despre „The Death of Slim Shady” au fost relativ rare de când Eminem a anunțat albumul luna trecută. În martie, colaboratorul său de lungă durată, Dr. Dre, a lansat „Jimmy Kimmel Live!” și a dezvăluit că Em lucra la un nou proiect și că a lucrat la mai multe melodii programate să fie incluse pe acest nou material. El a mai spus că a fost programat să asculte albumul pentru prima dată a doua zi după apariția la televizor.

În timpul draftului NFL din aprilie, Eminem a anunțat „The death of Slim Shady (Coup De Grâce)” cu un teaser al emisiunii Detroit Murder Files, sugerând că proiectul ar semnala dispariția alter ego-ului său de multă vreme. În urmă cu câteva săptămâni, a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press, luându-și rămas bun de la Slim Shady.

See Also

La începutul acestei săptămâni, artistul a lansat un Instagram Reel cu magicianul David Blaine, unde a anunțat „Houdini” ca prim single. „Pentru ultimul meu truc, o să-mi fac cariera să dispară”, i-a spus el lui Blaine.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top