Now Reading
Reprezentanții Suediei la Eurovision 2024, Marcus & Martinus, lansează noul lor album, Unforgettable

Reprezentanții Suediei la Eurovision 2024, Marcus & Martinus, lansează noul lor album, Unforgettable

Marcus & Martinus, duo-ul dinamic care a reprezentat recent Suedia la Eurovision Song Contest, lansează astăzi, pe 31 mai, noul lor album foarte așteptat „Unforgettable”.

Suntem foarte încântați să lansăm primul nostru album după șase ani! Este o reprezentare excelentă a situației în care ne aflăm ca artiști în acest moment și prezintă un sunet mai matur. Am muncit foarte mult și suntem foarte mândri de rezultat. Sperăm cu adevărat că toți fanii noștri se vor bucura”, spune Marcus & Martinus.

Ascultă albumul aici

După ce și-au asigurat un respectabil locul 9, cu piesa lor „Unforgettable”, reprezentând țara gazdă, Suedia, în Marea Finală a Eurovision Song Contest, Marcus & Martinus și-au consolidat și mai mult statutul în industria muzicală.

A fost o experiență nebună și cea mai distractivă pe care am avut-o vreodată. De asemenea, ne-a oferit atât de mulți fani noi și un sprijin imens. Așadar, piesa va avea mereu un loc special în inimile noastre”, adaugă aceștia.

De la lansarea lor în 2012, frații gemeni în vârstă de 22 de ani au devenit o forță de luat în seamă pe scena pop scandinavă. Piesa lor de succes „Elektrisk” încă deține recordul pentru cea mai difuzată melodie norvegiană din toate timpurile pe Spotify, cu aproape 112 milioane de streamuri. În plus, au împărțit scena cu artiști precum Jason Derulo și au cântat la evenimente prestigioase, cum ar fi ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace, fiind și câștigătorii Masked Singer Sweden.

Noul album „Unforgettable” semnifică intrarea gemenilor în era lor adultă, prezentând un peisaj sonor mai vast, versuri mai mature și voci mai puternice. Printre astfel de melodii găsim o redare frumoasă a „Wicked Game”  a lui Chris Isaak, care a fost unul dintre cele mai mari hituri din Suedia în ultimul an.

See Also

Marcus & Martinus și-au început recent turneul european – We Are Not The Same Tour Part 2 – cu spectacole în țări precum Germania, Suedia, Regatul Unit, Țările de Jos și Italia.

„Suntem încântați să mergem în sfârșit în turneu! Va fi o experiență epică în care vom cânta multă muzică nouă împreună cu hituri vechi! Suntem încântați să vă revedem pe toți, ne-a fost atât de dor de voi. Sper să ne vedem acolo”, exprimă ei entuziasmați.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top