Now Reading
DWMT La Conac deschide cea de-a doua ediție a singurului festival de arte și muzică din sudul României cu un headliner internațional

DWMT La Conac deschide cea de-a doua ediție a singurului festival de arte și muzică din sudul României cu un headliner internațional

DWMT La Conac, singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat de DIUD în colaborare cu Point, revine în perioada 7-8 septembrie pentru a doua ediție, cu un line-up mai bogat și o experiență culturală complexă.

Partener media – Daily Magazine

În primul val, pe Main Stage vor urca artiști români ca Om la Luna, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă și, în premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului: Kerala Dust. Fondată în 2016 la Londra, dar stabilită acum în Berlin și Zurich, trupa e recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice.

Scena alternativă va redeveni și anul acesta un punct de atracție pentru music explorers, fiind un reper important pentru descoperirea de new & emerging acts.

Pe lângă premierele muzicale, cea de-a doua ediție DWMT a Conac va celebra și artele vizuale cu o expoziție în exclusivitate, extinsă pe întreaga suprafață a Conacului Udriște-Năsturel, atât în interior, cât și la exterior. Curatoriată de Medina Pop și intitulată „We Lived Good Lives”, expoziția va oferi o experiență multi-disciplinară și intersecțională, adunând lucrări semnate de artiști români emergenți, alături de nume mature, care vor invita publicul la reflexie asupra rolului memoriei, ca proces și catalizator de manifestare a gratitudinii și de celebrare a simplului act de „a fi”, aici, acum.

Abonamentele se găsesc la un preț special: https://tickets.dwmt.ro/

See Also

„Prezența Kerala Dust, primul headliner internațional al DWMT La Conac, dar și colaborarea cu Medina Pop în sfera artelor vizuale reprezintă a big milestone pentru festivalul nostru. Pentru că ne-am dorit ca sinergia dintre muzică, arte și emoții – adică elementul care ne diferențiază de alte festivaluri din România – să dețină tot mai mult center stage-ul, am creat împreună cu partenerii noștri de la Point o experiență mai complexă și mai bogată (atât ca artistic performances, cât și ca trăire live) pe care suntem super excited să o share-uim în același setup familiar și poate chiar mai spectaculos, de la Conac.”, spune Anca GHEORGHE, Head of DIUD.

Nu în ultimul rând, promisiunea unui festival despre sinergia dintre arte și muzică nu ar fi completă fără o experiența culinară gourmet, concepută special de bucătari cunoscuți, pentru a întregi touch-ul premium și rafinat al evenimentului.

Mai multe detalii despre această a doua ediție puteți găsi pe site-ul festivalului: https://dwmt.ro/.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top