Now Reading
Pharrell Williams sărbătorește colaborarea cu Tiffany & Co. prin intermediul campaniei Titan

Pharrell Williams sărbătorește colaborarea cu Tiffany & Co. prin intermediul campaniei Titan

Bijutierii de la Tiffany au lansat azi campania din colecția „Tiffany Titan” ce îl include drept guest star pe Pharell Williams, creativitatea apărând în multiplele modele de piese de bijuterii fine.

Inspirate de tridentul mitologic al lui Poseidon, desenele îndrăznețe sunt o expresie a energiei, puterii și forței personale. Un simbol al individualității neînfricate, motivul este juxtapus de o legătură în formă unică, care este curbată și moale împotriva ascuțișului suliței. Prezentând un dialog între tensiuni, proporție și echilibru, colecția se adresează persoanelor cu o mentalitate unică și o forță puternică care se confruntă cu obișnuitul.

Suntem încântați să dezvăluim colecția inaugurală Pharrell pentru Tiffany. Colecția Tiffany Titan by Pharrell Williams sfidează convențiile designului de bijuterii fine. Reprezintă un echilibru între viziunea creativă a Pharrell și măiestria inventivă a Tiffany & Co.”, a declarat Alexandre Arnault, Vicepreședinte executiv, Produs, Comunicații și Industrie, Tiffany & Co. „Fiecare piesă întruchipează stilul distinct și punctul de vedere unic al lui Pharrell. ”

 

 

Adoptând structura tridentului, colecția Tiffany Titan de la Pharrell Williams încorporează vârfuri ascuțite, ca o suliță, într-o serie de coliere, cercei, brățări și inele care întruchipează un sentiment de spirit punk. Oferită în aur galben de 18k sau titan, cu toate iterațiile din metal și diamant, fiecare piesă provoacă metodele convenționale cu designul lor. Cu o abordare neașteptată a seturilor tradiționale de diamante, piesele pavé au diamante cu întărire inversă care expun pavilionul diamantului, maximizând strălucirea. Utilizarea titanului servește ca un contrast între calitatea reflectorizantă slabă a materialului în sine pentru a produce o declarație de impact, punând designurile în afara bijuteriilor tradiționale. Cu precizie tehnică în fiecare design, colecția prezintă angajamentul Casei față de măiestria impecabilă.

Sunt foarte inspirat de apă, iar numele acestei colecții „Titan” se inspiră din Poseidon, conducătorul mării, regele Atlantidei – „Atlantiscare este și numele comunității în care am crescut în Virginia Beach.  Detaliul din toate piesele de bijuterii este foarte intenționat, utilizarea titanului negru… este o manifestare fizică a frumuseții în întuneric.”, a spus Pharell.

See Also

 

Colecția este disponibilă la nivel global în magazinele Tiffany & Co. și pe Tiffany.com din luna aceasta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top