Trailerul „Venom: The Last Dance”: Tom Hardy încheie trilogia cu mai multă acțiune simbiotică

Sony Pictures a lansat primul trailer pentru „Venom: The Last Dance”, ultimul film din trilogia de răufăcători Spider-Man.

Tom Hardy revine în rolul lui Eddie Brock, mai bine cunoscut drept ticălosul simbiotic Venom din benzile desenate Spider-Man. Sony prezintă „The Last Dance” drept „filmul final din trilogie”. Potrivit unei descrieri, „Eddie și Venom sunt pe fugă. Vânați de ambele lumi lor, duo-ul este forțat să ia o decizie devastatoare care va da jos cortina ultimului dans al lui Venom și Eddie.”

În trailer, Hardy se confruntă cu un extraterestru masiv, simbiotic de pe planeta natală a lui Venom, pe lângă faptul că este vânat de agenții guvernamentali. Există o mulțime de acțiune simbiotică, plus o scenă în care Hardy călărește un cal super-rapid, Venom. Alături de Hardy se află Juno Temple, vedeta „Ted Lasso”, și actorul din „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, Chiwetel Ejiofor.

„Venom 3” a fost confirmat de Sony la CinemaCon 2022, după succesul celor două filme predecesoare. Filmul original „Venom” a încasat 856 de milioane de dolari la box office-ul mondial, iar „Let There Be Carnage” a atras 502 de dolari la nivel mondial, pe fondul unui debut în pandemie.

See Also

Scriitoarea „Venom” și „Let There Be Carange” Kelly Marcel își face debutul regizoral cu al treilea film din franciză. Kelly a a scris scenariul alături de Hardy. Marcel și Hardy produc alături de Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal și Matt Tolmach.

„Venom: The Last Dance” va fi lansat în cinematografe pe 25 octombrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top