Now Reading
Noa Kirel, reprezentanta Israelului la Eurovision în 2023, va juca în thrillerul futurist „Wonder”

Noa Kirel, reprezentanta Israelului la Eurovision în 2023, va juca în thrillerul futurist „Wonder”

Yes Studios, compania din spatele „Fauda” și „Shtisel”, a lansat „Wonder”, un thriller futurist în opt părți, cu Noa Kirel, actriță și cântăreață israeliană în ascensiune, care a terminat pe locul al treilea finala Eurovision Song Contest 2023 cu piesa Unicorn.

Produs de Paramount’s Ananey Studios, serialul îl include și pe Yovel Lewkowski („All Time High”). „Wonder” este plasat într-un viitor apropiat și se învârte în jurul morții lui Noya, o tânără de 17 ani care se pare că a murit într-un accident de mașină. Tatăl ei, Avner, un ofițer de luptă pensionat, și Daria, cea mai bună prietenă a Noyei și o personalitate din rețelele de socializare, își unesc forțele pentru a investiga moartea ei și pentru a descoperi că Noya a avut o viață virtuală secretă, ca parte a unei mișcări tot mai mari de adolescenți cufundați în lumea „ wonder” — o nouă și misterioasă aplicație de jocuri în realitate virtuală. Avner, care a lipsit în mare parte din viața lui Noya, se confruntă acum cu o serie de dezvăluiri șocante despre fiica lui. Investigația lui și a Dariei, împreună cu flashback-uri din trecutul Noyei, dezvăluie treptat lanțul întunecat de evenimente care au condus la accidentul ei pe timp de noapte în deșert.

„Wonder”, care va avea premiera la sfârșitul acestui an, la principalul difuzor și streamer Yes TV, a fost creat de Yishai Orian („The Beetle”, „Citizen Kopatz”) și Yair Sagi („The Beetle”, „Burned”). Yes Studios va reprezenta Wonder la nivel internațional alături de Paramount’s Ananey Studios.

Sharon Levi, director general la Yes Studios, a spus că această companie încearcă întotdeauna „să ofere ceva nou cumpărătorilor, iar „Wonder” nu seamănă cu nimic altceva” .

See Also

Futurist, dar întemeiat pe realitate, acest thriller va avea o atractivitate vastă, dar credem, în mod special, că se va dovedi popular în rândul publicului adult tânăr care caută ceva diferit. Acest spațiu YA [tineri adulți] este o lume ce am fost dornici să o explorăm”, a spus Levi, adăugând că „împreună cu Ananey și Paramount, Yes Studios a găsit serialul perfect atât pentru a ajunge la un public global, cât și pentru a rezona cu o generație care este captivată de telefoanele lor și, uneori, deconectați de lumea reală.”

Yes Studios este deținut de Yes TV, platforma multitv din Israel. Este producătorul și distribuitorul de hituri internaționale, inclusiv „Fauda” și „The Beauty Queen of Jerusalem”, precum și „On the Spectrum”, care a fost adaptat în SUA sub numele de „As We See It”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top