Now Reading
Expoziția Batman care prezintă costume și batmobile se îndreaptă spre Marea Britanie

Expoziția Batman care prezintă costume și batmobile se îndreaptă spre Marea Britanie

Cavalerul Întunecat intră în Marea Britanie, la timp pentru Ziua lui Batman. O expoziție care prezintă costume, recuzită și vehicule din cele mai cunoscute filme din seria Batman va fi deschisă în această vară la Manchester, urmată de Londra, în toamnă.

Produs de The Luna Entertainment Group în colaborare cu Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, Batman Unmasked le va oferi fanilor șansa de a păși în Gotham City printr-o serie de camere tematice și pasarele.

Filmele reprezentate includ „Batman” (1989), „Batman Forever” (1995), „Batman & Robin” (1997), „Batman Begins” (2005), „The Dark Knight” (2008), „The Dark Knight Rises” (2012), „Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016), „Justice League” (2017), „Joker” (2019) și „The Batman” (2022).

 

Pe măsură ce își croiesc drum prin lumea supereroului DC Comics, fanii vor vedea unele dintre Batsuit-urile purtate de actori precum Robert Pattinson, Christian Bale și Michael Keaton, precum și Tumbler și Batpod din filmul „The Dark Knight” din 2008 și Batmobile și Batcycle din „The Batman”.

Îndrăzneții pot păși și în Galeria Rogue’s, descrisă ca un „spațiu întunecat și misterios”, care omagiază un Who’s Who dintre unii dintre cei mai înverșunați dușmani ai lui Batman. Oaspeții vor putea să cunoască îndeaproape costume și arme, inclusiv ansamblul Poison Ivy al lui Uma Thurman, costumul Harley Quinn al lui Margot Robbie, ținuta Riddler a lui Jim Carrey și costumul Mr. Freeze al lui Arnold Schwarzenegger.

See Also

Costumul lui Joaquin Phoenix din „Joker” și infama uniformă de asistentă purtată de Heath Ledger în „The Dark Knight” vor fi, de asemenea, expuse.

Vor fi, de asemenea, activități și sesiuni foto pentru fanii mai tineri, experiența încheindu-se într-o zonă de benzi desenate și de jocuri. De asemenea, vor fi disponibile produse exclusive și articole pentru aniversarea a 85 de ani.

Experiența de la Manchester, care va avea loc la Depot Mayfield, se va deschide pe 16 iulie, urmată de Covent Garden din Londra din 6 septembrie până pe 3 noiembrie.

Expoziția vine la pachet cu cea de-a 85-a aniversare a lui Batman anul acesta, precum și cu Ziua lui Batman, care are loc pe 21 septembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top