Now Reading
Whoopi Goldberg a reunit actorii copii din „Sister Act 2” după 30 de ani pentru a recrea scenele corului „Oh Happy Day” și „Joyful, Joyful”

Whoopi Goldberg a reunit actorii copii din „Sister Act 2” după 30 de ani pentru a recrea scenele corului „Oh Happy Day” și „Joyful, Joyful”

Whoopi Goldberg a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a filmului „Sister Act 2: Back in the Habit” reunind distribuția filmului din „The View” – și nu doar co-starurile adulți precum Kathy Najimy. Goldberg a adunat mulți dintre actorii copii care au alcătuit corul în film și a recreat scena în care personajul ei, sora Mary Clarence, îi ghidează într-o interpretare emoționantă a piesei „Oh Happy Day”.

Solistul principal Ryan Toby, care l-a interpretat pe tânărul Ahmal în film, a revenit să cânte „Oh Happy Day” cu Goldberg 30 de ani mai târziu. Co-starurile au cântat și „Joyful, Joyful” din film, cântăreața The War and Treaty, Tanya Trotter, preluând vocea lui Lauryn Hill, care nu a participat la reuniune. Rolul lui Hill ca talentata cântăreață a corului Rita Louise Watson a servit ca o descoperire pentru artistă. Goldberg a izbucnit în lacrimi după spectacolul reuniunii „Joyful, Joyful”.

Goldberg a spus în timpul reuniunii că „toată lumea se recunoaște” în personaje, motiv pentru care cele două filme „Sister Act” au rămas iubite timp de peste trei decenii.

La nivel mondial, nu contează câți ani ai, ai vârsta acelor copii când vezi filmul”, a adăugat Goldberg. „Ai vârsta lor și îți amintești timpul tău și îți amintești cât de fericit ai fost că nu a trebuit să mergi la școala catolică. Dar apoi îți amintești cât de rău îți pare că nu ai apucat să mergi la școala catolică și ai ratat astfel de profesori. Așa că eu cred că oamenii se regăsesc în acest film.”

Reuniunea a inclus și segmente video de la cei care nu au putut participa personal. Jennifer Love Hewitt, care avea doar 13 ani când a jucat în continuarea „Sister Act”, a spus că lucrul la film a fost „unul dintre cele mai grozave lucruri care mi s-au întâmplat vreodată”.

„Eram foarte tânără, de fapt o adolescentă. Am început să lucrez cu regina, Whoopi Goldberg. Ea a fost cea mai bună persoană cu mine vreodată”, a adăugat Hewitt. „O auzeam pe Lauryn Hill cântând în fiecare zi, chiar în fața remorcii sau chiar în fața mea. Toți sunteți cei mai buni și vă trimit multă dragoste. Mi-aș dori să pot fi cu voi. Dacă aveți nevoie de mine chiar și la ora 3 dimineața, sunați-mă!”

See Also

Goldberg a vorbit frecvent în ultimele luni despre interesul ei de a reface „Sister Act 3”. Filmul a fost în dezvoltare de ani de zile, Regina Hicks și Karin Gist fiind angajate încă din 2018 pentru a scrie continuarea. Goldberg a spus în 2022 că era interesată ca Keke Palmer și Lizzo să se alăture distribuției.

Vreau cât mai mulți oameni care vor să se distreze pentru că am nevoie cu disperare să mă distrez”, a spus Goldberg la acea vreme, adăugând că face echipă cu Tyler Perry pentru a dezvolta continuarea și un scenariu urmează să fie finalizat în curând.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top