Now Reading
Kaleen pleacă în turneu în Europa cu „WE WILL RAVE”

Kaleen pleacă în turneu în Europa cu „WE WILL RAVE”

Kaleen va fi văzută și auzită în această vară cu hitul ei „WE WILL RAVE” la numeroase festivaluri și parade PRIDE din toată Europa. Sâmbăta viitoare, la ora 21:30, regina rave celebrată de fani va cânta pe scena principală a PRIDE VIENNA din Wiener Rathausplatz. Interesul pentru muzica ei nu este în creștere doar online; multe festivaluri renumite, de la Festivalul Szigeti din Budapesta și Festivalul Vivipop din Madrid până la evenimentele PRIDE din Amsterdam, Londra și Budapesta, precum și Starnacht Wachau, au invitat-o pe Kaleen să cânte.

Sunt incredibil de încântată să am această oportunitate unică datorită participării mele la Eurovision Song Contest. Este fantastic să văd mulțimea sărbătorind și dansând pe melodia mea. Acest răspuns înseamnă foarte mult pentru mine și sunt recunoscătoare pentru fiecare șansă de a-mi prezenta muzica live”, spune Kaleen.

În special pentru PRIDE VIENNA, Kaleen va purta o ținută de scenă din colecția de costume LIFE+, cunoscută sub numele de Life Costumes. Această colecție include numeroase ținute de scenă impresionante din cadrul evenimentului Life Ball. Ținuta specială a fost organizată pentru ultimul Life Ball din 2019 de celebrul designer de costume și stilistă americană Patricia Field și concepută pentru dansatoarea de burlesque Dita von Teese. Patricia Field este renumită pentru aspectul ei iconic din filme precum „Diavolul se îmbracă în Prada” și seriale precum „Sex and the City”. Cu acest aspect unic, ea scoate în evidență semnificația spectacolului și o conectează cu comunitatea și istoria Balului Vieții, care a avut premiera în urmă cu 30 de ani la Primăria Viena.

„WE WILL RAVE” s-a dovedit a fi un adevărat succes de la Eurovision Song Contest: cu peste 10 milioane de streamuri, performanța energică a lui Kaleen și muzica captivantă i-au adus o bază internațională extinsă de fani. Spectacolele ei la festivaluri și paradele PRIDE vor fi, fără îndoială, un punct culminant pentru toți fanii și vizitatorii.

See Also

Kaleen este mândră că face parte din aceste evenimente importante și că își împărtășește muzica cu oameni din diverse culturi și medii. Participarea ei la atât de multe evenimente diverse demonstrează cât de mult este apreciată muzica ei și cât de puternică este influența ei pe scena muzicală internațională.

„WE WILL RAVE” este disponibil pe toate platformele de streaming de top și poate fi transmis și descărcat pe Spotify, Apple Music și alte servicii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top