Now Reading
Acum puteți da din cap pentru a accepta apeluri cu ajutorul noilor căști AirPods Pro

Acum puteți da din cap pentru a accepta apeluri cu ajutorul noilor căști AirPods Pro

La WWDC 2024, desfășurat în Apple Park, Cupertino, Apple a prezentat una dintre cele mai impresionante actualizări pe care le-au primit căștile AirPods Pro de ceva vreme.

Acest viitor iOS 18 va permite o integrare mai perfectă între AirPods Pro și Siri, pentru a permite utilizatorilor să controleze apelurile prin gesturi ale capului. Dacă te găsești într-o situație în care să vorbești cu Siri nu este incomod, poți da din cap pentru a accepta apelul sau pentru a-l refuza.

A da din cap sau a da din cap în public poate părea ciudat, dar probabil că este mai puțin enervant decât să vorbești cu un asistent vocal cu voce tare în timpul unei întâlniri sau prelegeri. Apple spune că interacțiunile Siri sunt posibile prin algoritmii de învățare automată de pe cipul H2 de pe AirPods Pro.

Izolarea vocii este o altă caracteristică pe care căștile AirPods Pro o primesc. Totuși, aceasta este mai puțin interesantă, deoarece este deja disponibil pe iPhone, iPad și Mac. iOS 15 a inclus funcția pentru apelurile audio și video FaceTime, iar iOS 16.4 a extins funcția la apelurile telefonice.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top