Now Reading
Experiența captivantă imersivă din Friends se va deschide la Londra, oferind fanilor serialul de succes șansa de a apărea pe platoul de filmare recreat

Experiența captivantă imersivă din Friends se va deschide la Londra, oferind fanilor serialul de succes șansa de a apărea pe platoul de filmare recreat

La mai bine de 25 de ani după ce Friends a ajuns pentru prima dată la Londra, serialul de succes revine cu o nouă experiență captivantă pentru fani. Serialul, care a făcut vedete din distribuția sa, inclusiv Jennifer Aniston, Courteney Cox și regretatul Matthew Perry, s-a derulat între 1994 și 2004, câștigând milioane de telespectatori din întreaga lume. The Friends Experience: The One in London aduce pentru prima dată în capitală decoruri recreate la scară largă, fundaluri, recuzită și suveniruri.

Fanii vor putea să se relaxeze în cafeneaua Central Perk, unde se petrece o mare parte din acțiunea din serial, precum și să se relaxeze în șezlongurile din apartamentul lui Chandler și Joey. De asemenea, în noua casă construită special de Centrul ExCeL sunt prezentate elemente de recuzită care se pot crea pe Instagram, inclusiv canapeaua portocalie care a apărut în genericul de deschidere și în Central Perk și ușa violetă a apartamentului Monicăi și al lui Rachel, precum și informații de la creatorii spectacolului și designerii de costume.

Expoziția este inspirată și din episodul din 1998 The One with Ross’s Wedding când serialul a venit la Londra pentru un episod special în două părți, personajul lui David Schwimmer pregătindu-se să se căsătorească cu Emily – Helen Baxendale, cu o distribuție de figuranți de la Richard Branson la Sarah Ferguson. Vizitatorii vor putea păși într-o recreare a scenei nunții din biserica semi-demolată.

See Also

Friends a fost un succes uriaș și a intrat în conștiința populară, coafura lui Aniston fiind numită „The Rachel”. Distribuția s-a reunit pentru un episod special în 2021, dar moartea lui Perry, în vârstă de 54 de ani, de anul trecut, a anulat orice plan de reuniuni ulterioare. Stacy Moscatelli, CEO al Original X Productions, a declarat că lansarea experienței din Londra a fost o „piatră de hotar” pentru atracție.

Experiența se va deschide în august, cu bilete puse în vânzare începând cu 18 iunie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top