Now Reading
Filmul „The Bikeriders” recreează perioada de glorie a cluburilor de motociclete din anii ’60

Filmul „The Bikeriders” recreează perioada de glorie a cluburilor de motociclete din anii ’60

Actorii Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy au imersat în cultura americană a motocicletelor din anii 1960 pentru noul lor film „The Bikeriders”. Scriitorul și regizorul dramei, Jeff Nichols, a fost inspirat să facă filmul după ce a devenit obsedat de fotografia jurnalistului foto Danny Lyon și de istoria subculturii cicliștilor din Midwest-ul anilor ’60. „The Bikeriders” povestește ascensiunea „Vandals”, un club de motociclete fictiv din Chicago și evoluția sa de la o atitudine orientată spre familie la o bandă de haiduci.

Povestea clubului și a membrilor săi plini de culoare este spusă prin ochii lui Kathy, care povestește prima ei întâlnire și relația cu Benny cel sălbatic și misterios, interpretat de Butler, și fondatorul clubului Johnny (Hardy).
Motocicliștii cu experiență Butler și Hardy își fac propriile curse în film, dar folosirea motocicletelor de epocă  a fost o noutate pentru ambii.
Am avut luni înainte să ne obișnuim cu motocicletele pe care le conduceam, deoarece motocicletele noi sunt foarte diferite de cele vechi”, a spus Butler la premiera filmului, în Londra, marți.

A fost incredibil de înfricoșător pentru că adevărul este că nu există nicio modalitate de a determina un om în întregime fără elemente de protecțue, să meargă cu viteză pe o motocicletă veche de 60 de ani, în condiții de siguranță”, a spus el.

Nichols, născut în Arkansas, în vârstă de 45 de ani, ale cărui filme anterioare includ „Loving” și „Mud”, a spus că subiectele lucrării lui Lyon au fost în centrul filmului.

See Also

Danny a avut un dar frumos de a-i determina pe oameni să se deschidă și să vorbească despre ei înșiși, oameni cu care poate mulți nu vor să vorbească, poate oameni cu care unii  nu simt că trebuie să fi vorbit”, a spus el. . „Și chiar nu eram obsedat de cultura motocicletelor, eram obsedat de oamenii pe care Danny i-a înregistrat în 1965”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top