Now Reading
Inside Out 2 adaugă mai multă emoție la celebrul film Pixar

Inside Out 2 adaugă mai multă emoție la celebrul film Pixar

În ultimele trei decenii, Pixar și-a făcut un nume realizând filme de animație de succes. Divertisment vibrant, prietenos pentru copii. Și teme pentru adulți complexe, puternice, cu care cu toții ne putem identifica. Wall-E este un film despre un robot, dar este și despre dragoste, singurătate și sfârșitul lumii. Toy Story este despre jucării care vorbesc, dar este și despre loialitate, egoism și prietenie. În ultimii ani, compania s-a chinuit să găsească echilibrul potrivit, dar Inside Out 2 este o reamintire a faptului că atunci când Pixar face lucrurile corect, magia este posibilă.

Inside Out 2 reia povestea exact din punctul în care s-a oprit inițial în scenariul semnat de Pete Docter, câștigător de Oscar în 2015. Riley Andersen are acum 13 ani și, după ce anterior a fost controlată de doar cinci emoții esențiale (Bucurie, Tristețe, Frică, Furie, Dezgust), pubertatea necesită ca mai multe emoții noi să se alăture minții. Există Invidia (Ayo Edebiri), Plictiseala (Adèle Exarchopoulos), Rușinea (Paul Walter Hauser) și, cel mai important, Anxietatea (Maya Hawke), care preia rapid un rol de lider. Acest lucru forțează emoțiile originale ale lui Riley într-o călătorie în găsirea adevăratului sine,  Riley confruntându-se cu persoana condusă de noile emoții.

La fel ca filmul inițial, cel mai bun lucru despre Inside Out 2 este cât de inteligent este. Aproape fiecare lucru care se întâmplă te va face să te întrebi „Cum s-aău gândit la asta?” Începe cu Riley formându-și credințe și se extinde până la realizări inteligente de concepte precum sarcasmul, brainstormingul și fluxul de conștiință. Alte atracții includ câteva personaje noi găsite în seiful lui Riley, unde ea își păstrează cele mai mari secrete și un moment intens, sincer surprinzător, aproape de sfârșitul filmului, care depășește limitele filmelor pentru copii.

Vorbind despre voci, noii actori vocali ai filmului oferă distribuției inițiale (și înlocuitorilor lor) o adevărată experiență. În timp ce standby-uri precum Phyllis Smith – Tristețea și Lewis Black – Furia își fac treaba destul de bine, Edebiri, Exarchopoulos și Hawke sunt la un alt nivel. Dacă originalele funcționează cu gaz standard, cei începători sunt pe combustibil pentru avioane. Edebiri este plin de o pasiune aproape palpabilă. Exarchopoulos este perfect, hilar de la distanță. Iar Hawke oferă o performanță vocală incredibilă, fiind acoperirea perfectă pentru Bucurie, care, de data aceasta, se află într-o perioadă de creștere.

See Also

Pe parcurs, există o mulțime de glume foarte amuzante, câteva momente minunate de celebrare a creșterii, multe surprize și, în cele din urmă, conștientizarea că, dacă ai fi capabil să privești în mintea unei adolescente, această poveste ar putea începe să explice ce se află acolo.

Regizat de Kelsey Mann, după un scenariu de Meg LeFauve și Dave Holstein, Inside Out 2 intră în cinematografele din toată țara de vineri, 14 iunie.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top