Now Reading
Ariana Grande se alătură noii aplicații WeVerse dedicată fanilor la nivel mondial

Ariana Grande se alătură noii aplicații WeVerse dedicată fanilor la nivel mondial

Starul pop Ariana Grande se alătură Weverse, o platformă pentru superfani deținută de HYBE (352820.KS),  o firmă de divertisment care gestionează fenomenul K-Pop BTS.
Iată ce știm despre Weverse și de ce mai multe vedete pop din întreaga lume se alătură aplicației.

CE ESTE APLICAȚIA WEVERSE?
Weverse este o aplicație specializată în interacțiunea dintre artiști și fani. Artiștii din aplicație scriu postări, transmit live și vând diverse produse. HYBE a descris Weverse ca fiind o „super aplicație” care oferă și traducere automată în 15 limbi.
Când Jin, cel mai în vârstă membru al BTS, a vorbit cu fanii miercuri după ce și-a încheiat serviciul militar de 18 luni, fluxul său live a acumulat peste 2 milioane de vizualizări în 10 minute.
Lansată în 2019, aplicația a avut în medie peste 10 milioane de utilizatori activi lunar în al treilea trimestru al anului 2023, potrivit HYBE. Nouă din cei 10 utilizatori Weverse sunt internaționali.

DE CE SE ALĂTURĂ ARIANA GRANDE LA WEVERSE?
Grande se va alătura aplicației după ce a semnat un parteneriat cu HYBE America, a declarat vineri firma de divertisment, fără a oferi mai multe detalii. Canalul ei nu a fost încă lansat, iar HYBE a refuzat să confirme data deschiderii. HYBE America, care administrează și paginile lui Justin Bieber și The Kid LAROI, va continua, de asemenea, cooperarea cu marca de cosmetice Grande R.E.M Beauty, a adăugat compania.
Noul parteneriat vine după ce Billboard a raportat anul trecut că Grande s-a despărțit de managerul său, Scooter Braun, cu care a lucrat de la debutul ei în 2013. Braun este acum CEO al HYBE America, după un acord de fuziune de 1,05 miliarde de dolari în 2021 între HYBE și Ithaca Holdings.

Anunțul parteneriatului lui Grande a fost primit cu amuzament din partea fanilor K-Pop online.
Ariana unnie”, a spus un fan pe X, referindu-se la ea cu onoare coreeană pentru o soră mai mare.
Duo-ul pop japonez Yoasobi, care a participat la o cină de stat la Casa Albă cu prim-ministrul Fumio Kishida în aprilie, și-a deschis și el canalul pe Weverse la începutul acestei luni.

See Also

CE CAUTĂ SĂ CÂȘTIGE HYBE?
Într-un interviu din 2022, președintele Weverse, Joon Choi, a declarat pentru Reuters că utilizatorii platformei sunt „superfani caracterizați de un angajament pasional”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top