Now Reading
„Viața este grozavă”, spune Federer în timp ce lansează un documentar despre retragerea sa din lumea sportului

„Viața este grozavă”, spune Federer în timp ce lansează un documentar despre retragerea sa din lumea sportului

Marele tenisman Roger Federer spune că îi face plăcere să-și dedice timpul familiei sale și să nu se grăbească în proiecte mari după retragerea sa în urmă cu aproape doi ani.
Prezentând joi la Londra un nou film documentar care urmărește ultimele zile ale carierei sale sportive, campionul a 20 titluri de Grand Slam s-a declarat foarte fericit cu viața sa.
Cu siguranță nu mă plictisesc acasă. Viața este grozavă. Încerc să fiu cel mai bun tată“, a spus Federer, în vârstă de 42 de ani, care are două seturi de gemeni cu soția sa Mirka.

Ce urmează? Vreau să aștept și să mă gândesc puțin. Nu vreau să am un milion de lucruri de făcut acum. Vreau să fiu un tată bun, un soț bun și echilibrat puțin mai mult și apoi mă pot gândi la următorul mega proiect.”

Conceput inițial ca o serie de videoclipuri realizate acasă, documentarul îl vede pe Federer pregătindu-și anunțul de retragere și duce publicul în culisele bunului rămas emoționant în fața fanilor și foștilor săi rivali la Laver Cup 2022 de la Londra.

Regizat de Joe Sabia, cunoscut pentru interviurile sale cu celebrități, „73 de întrebări”, și de regizorul câștigător al Oscarului, Asif Kapadia, documentarul combină momente sincere, material de arhivă și interviuri cu colegii mari ai tenismanului Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray.

See Also

Federer, care împlinește 43 de ani în august, s-a declarat bucuros să-și lase sentimentele să se arate pe ecran.
Nu este ca și cum aș plânge timp de 1,5 ore de film, știi? Este un moment dur, dar unul bun“, a spus el.
Vedeți luptele prin care trecem și, de asemenea, cât de vulnerabili suntem în multe feluri și cât de mult înseamnă fanii și lumina reflectoarelor pentru mine”.
Este un moment atât de frumos încât sunt curios să aflu cum le va plăcea oamenilor. Vom vedea.”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top