Now Reading
World of Digital Fest 2024 are loc pe 18 iunie la Mega Mall

World of Digital Fest 2024 are loc pe 18 iunie la Mega Mall

Întâlnirea anuală a pasionaților de comunicare, digital și social media se întamplă din nou, pe 18 Iunie, de la 17.30, pe terasa Mega Mall!

 This is our world! The World of Digital!   – offline meeting of online creators!

Suntem cu toții parte din universul digital, dar el devine și mai interesant atunci când este îmbogățit de experiențele offline! De aceea, pășim jumătate de zi din online în offline și vă invităm într-o călătorie de explorare a creativitatii, networking, relaxare și provocari creative care abia așteaptă să fie bifate, intr-un mod cat mai original. Ca de obicei, vor curge tone de conținut, iar cei mai talentați dintre participanți pleacă acasă cu premii speciale!

Cei mai faini creatori de continut, comunication ninjas si branduri indraznete se reunesc la festivalul conținutului și al creativității, pe 18 Iunie, de la 17.30 pe terasa Mega Mall!

Socializare, relaxare, momente surprinse în story-uri, reel-uri, postări, provocări creative sunt ingredientele pentru un eveniment perfect! J Ca de obicei, avem și câteva surprize pregătite: concertele acustice au un farmec aparte, așa că ne vom delecta cu un moment muzical live, oferit în parteneriat cu Roton România și completăm seara cu un moment de stand-up… digital!

See Also

Participarea la eveniment este conditionață de o înregistrare rapidă aici – https://worldofdigital.ro/our-events/ , iar singura metodă de plată acceptată este prin postări faine. Show us how your creativity works!

Pe lângă completarea formularul de înscriere de aici, daca vrei să primești notificări legate de activitățile pe care le pregătim și despre ce poți face la eveniment, recomandăm să apeși butonul Going la evenimentul de pe Facebook!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top