Now Reading
Pharrell Williams a dezvăluit colecția primăvară 2025 Louis Vuitton pe acoperișul UNESCO

Pharrell Williams a dezvăluit colecția primăvară 2025 Louis Vuitton pe acoperișul UNESCO

Cu mai puțin de șase săptămâni înainte de Jocurile Olimpice de la Paris, Louis Vuitton a onorat frumusețea și diversitatea umană într-o extravaganță plină de farmec pentru bărbați. Brandul și-a prezentat colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați primăvară-vară 2025 în spațiu exterior, pe acoperișul clădirii UNESCO din Paris.

Directorul de creație Pharrell Williams a intitulat colecția „Le Monde est à Vous” – sau „The World is Yours” – simbolizând nu numai luxul, ci și o unitate globală și pofta de călătorie, parte din ADN-ul Louis Vuitton.
Alegerea UNESCO ca loc de desfășurare, un promotor al păcii mondiale prin cultură, a fost o interpretare poetică a acestui mesaj.

Colecția a reunit influențe globale în designurile sale sofisticate, prezentând totul, de la jachete de aviație până la paltoane elegante, fiecare reprezentând nuanțele pielii tuturor oamenilor de pe planetă, variind de la catifea neagră  la cardigane din nurcă.

Monogramele casei au fost țesute în întreaga colecție, iar Williams a colaborat la mai multe modele și logo-uri cu Air Afrique, un colectiv de creație parizian.

Logo-ul clasic cu flori a apărut supradimensionat și în relief pe un trenci, în timp ce damierul a apărut multicolor, într-o hartă pixelată a Africii, și încrucișat cu camuflaj într-un nou „damoflage”.

See Also

Accesoriile multiple au inclus accesorii aviatice, ochelari de soare de aviator, foulard cu hărți ale lumii și, bineînțeles, genți pentru aproape orice ținută, inclusiv o nouă linie de genți „din piele moale” care reinterpretează clasicul twill de pânză.

Williams a produs, de asemenea, coloana sonoră a spectacolului, cu trei piese originale interpretate live de un cor și orchestră. Și a supravegheat noul parfum al casei, LVERS, pe care l-a imaginat ca lumina soarelui într-o sticlă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top