Now Reading
Hillary Clinton va lansa o colecție de eseuri despre viața personală și publică

Hillary Clinton va lansa o colecție de eseuri despre viața personală și publică

Următoarea carte a lui Hillary Clinton este o colecție de eseuri, care abordează totul, de la căsătorie la politică la credință, pe care editorul ei o numește cea mai personală carte de până acum.

Simon și Schuster au anunțat marți că „Something Lost, Something Gained: Reflections on Life, Love and Liberty” a lui Clinton va fi lansată pe 17 septembrie.

Printre subiectele pe care le va aborda: căsătoria ei cu fostul președinte Bill Clinton, credința ei metodistă, adaptarea la viața privată după candidaturile eșuate la președinție, prieteniile ei cu alte prime doamne și părerile ei despre schimbările climatice, democrație și Vladimir Putin.

Cartea arată ca și cum ai sta de vorbă cu cel mai inteligent, mai amuzant și mai pasionat prieten al tău”, a spus editorul lui Clinton, Priscilla Painton, într-un comunicat.

See Also

Clinton, fosta primă doamnă, senator și secretar al SUA și candidat la președinție, își va promova cartea printr-un turneu. „Something Lost, Something Gained” apare cu două luni înainte de memoriile lui Bill Clinton despre viața post-prezidențială, în cartea intitulată „Citizen”.

Cărțile anterioare ale lui  Hilary Clinton includ bestselleruri precum „It Takes a Village”, „Living History” și „What Happened”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top