Now Reading
Moment special susținut de Misha Miller și Boehm pentru naționala României. “Ciuleandra” devine internațională

Moment special susținut de Misha Miller și Boehm pentru naționala României. “Ciuleandra” devine internațională

Inimile românilor au bătut la unison aseară, când naționala de fotbal a jucat împotriva Slovaciei. Suporterii au urmărit cu sufletul la gură disputa care a avut loc pe arena Deutsche Bank Park, iar atmosfera a fost de neuitat. Din țară, artiștii i-au susținut pe tricolori, iar Misha Miller și Boehm au dezvăluit un moment special, care i-a suprins plăcut pe cei care au venit să vadă meciul în Piața George Enescu.

“Ciuleandra” a răsunat înainte de meciul pe care România l-a dus împotriva Slovaciei, unind și mai tare românii care au venit să urmărească un moment care o să fie amintit mult timp de acum încolo. Vocea inconfundabilă a Mishei Miller s-a auzit în Piața George Enescu, ea fiind susținută de Boehm, cunoscutul DJ  și producător român.

Misha Miller și Boehm au venit cu o reintepretare a piesei “Ciuleandra”, pe care artista a cântat-o în limba engleză pentru a duce această piesă cât mai departe, chiar și pe plan internațional, ținând cont de reușitele pe care le-a avut naționala României în acest an la Euro 2024. Cei prezenți în locație s-au bucurat de momentul surpriză.

@m1shamiller

What a daaaaaay !!! Ciulenadra out soon @boehm #romania #euro2024 #footballtiktok

See Also

♬ sunet original – m1shamiller

Misha Miller s-a bucurat, încă de la lansare, de piese care au devenit hit-uri, printre care “Mahala”, “Un minut”, “Rakata” sau “Mamma mia”. A reușit să se claseze pe locul 19 în Topul Billboard Dance Charts. În același timp, Boehm este primul DJ român invitat să pună muzică la festivalul Tomorrowland alături de Steve Aoki. A apărut prima oară pe scenă în 2015, cu o serie de remixuri care au atras atenția numelor mari din industrie,printre care Tiesto și Robin Schultz. În trecut, el a făcut parte din proiectul DEEPSIDE DEEJAYS. Stilul său este plin de energie, astfel că această colaborare cu Misha Miller a venit natural, cei doi artiști fiind recunoscuți pentru muzica inedită.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top