Now Reading
Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici îi aduc un omagiu Mădălinei Manole: “Tu n-ai avut curaj”  

Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici îi aduc un omagiu Mădălinei Manole: “Tu n-ai avut curaj”  

 “Tu n-ai avut curaj” este una dintre cele mai iubite piese românești din toate timpurile! Am iubit, am plâns, ne-am vindecat alături de single-ul  celebrei artiste. Acum, Ștefan Bănică și Bianca Tilici aduc un omagiu “fetei cu părul de foc” printr-o reinterpretare a unuia dintre hit-urile Mădălinei Manole.

Cover-ul face parte din campania aniversară Roton 3.0, ce marchează primii 30 de ani de activitate ai Casei de  discuri. Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici au avut curaj să reinterpreteze piesa lansată, inițial, în 2000. Duetul este plin de senzație, de emoție și de sensibilitate. Șerban Georgescu s-a ocupat de muzică, Roxana Popescu de text și Andy Horjea de producție.

Piesa a fost, pentru prima dată, interpretată de către cei doi și la evenimentul de lansare a EP-ului Biancai Tilici, “Sincer?!”.

Deși aflati la început de drum, Bianca Tilici și Radu Ștefan Bănică și-au demonstrat talentul atât prin hiturile lansate, cât și prin carismă. “Pe val”, alături de Liviu Teodorescu, “Soarele pe strada mea”, alături de Fly Project, “The Floor”, feat. Forever Friday, alături de primul său EP sunt doar câteva dintre hiturile Biancăi Tilici.

See Also

La rândul său, Radu Ștefan Bănică a lansat, “Samsara” feat, JUNO, dar și “Vagabondul”, un remake după cunoscuta piesă interpretată de Gheorghe Dinică și “TU”, single-ul său de debut.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top