Now Reading
INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO

INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO

Miercuri, 3 iulie 2024, la ora 19:30, Teatrul Apropo aduce în fața publicului o poveste relevantă, care surprinde realitatea și dilemele societății actuale: INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, un spectacol bazat pe o poveste reală.

 

Vă așteptăm să descoperiți istoria tulburătoare prin care fostul hotel al nomenclaturii comuniste se transformă într-un tragic refugiu pentru tineri care își pierd speranța.

 

Spectacolul dezvăluie, cu multă emoție și momente paradoxale de umor, povestea lui Marcu, un tânăr mult prea sensibil, prins într-un cerc al prieteniei masculine care te susține, te încurajează, dar care te poate intoxica și transforma într-o păpușă mecanică, prinsă în plasa prejudecăților sociale și a ideilor primite de-a gata.

„Intercontinental” te va provoca să reflectezi asupra luptei interioare a celor aflați în dificultate, într-un spectacol plin de căldură, umor și suspans.

 

Regizorul Radu Popescu aduce în scenă o poveste provocatoare pornind de la dramaturgia lui Dan Boldea. Scenografia creată de Nairam (Marian Văsii) contribuie la atmosfera complexă a spectacolului, care este îmbogățită de muzica originală compusă de Adrian Piciorea. Distribuția spectacolului îi include pe Răzvan Ionescu, Adrian Rîmboacă, Andrei Cojanu, Vlad Ciubotaru și Ionuț Ionescu, fiecare actor aducând la viață personaje complexe și convingătoare.

 

 

Nota dramaturgului:

„În primul rând, acest text este unul extrem de sensibil, este un text care prezintă o poveste inspirată din realitatea imediată, iar în al doilea rând, temele pe care le abordăm prin textul acesta sunt și ele la fel de sensibile și de complexe. Masculinitatea toxică, sensibilitatea sau discriminarea bazată pe orientarea sexuală, sunt doar câteva dintre temele importante ale acestui spectacol.”

 

See Also

BILETE pentru premiera INTERCONTINENTAL, din 3 iulie, ora 19:30 se găsesc pe:  https://www.iabilet.ro/bilete-intercontinental-premiera-99221/

https://eventbook.ro/theater/bilete-intercontinental și https://www.mystage.ro/spectacole/intercontinental-4412

 

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Doi elevi/studenți/ pensionari pot intra la spectacol achiziționând 1 bilet. După achiziționarea biletului online, este necesară trimiterea unui mesaj de informare la e-mail  comunicare@teatrulapropo.ro, pentru ca teatrul să rețină în sală și cel de-al doilea loc.

 

*****
Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Traversarea Interzisă, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top