Now Reading
Muzică pentru întors la ,,Origini” – noul EP Irina Rimes

Muzică pentru întors la ,,Origini” – noul EP Irina Rimes

,,Origini,” noul EP al Irinei Rimes, te va purta într-o călătorie muzicală plină de dor, iubire și mister. Cu versuri autentice din folclor, îmbogățite de scriitura poetică a Irinei, fiecare piesă combină influențele tradiționale cu un sound modern și inovator.

EP-ul creează o punte între trecut și prezent, oferind o experiență auditivă unică. ,,Origini” aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

,,Origini” a fost realizat atât cu versuri culese din folclor, cât și scrise de Irina Rimes. Alături de artistă, au contribuit la scrierea pieselor: Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Andrei Comaroni, David Goldcher, Radu Taca, Surorile Osoianu și Damian Rusu. Producția pieselor a fost realizată de Andrei Comaroni, David Goldcher, Damian Rusu (pentru piesa ,,Brumărelul”) și Cristian Comaroni (pentru ,,fișier19.m4a”).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top