Now Reading
Sibel Taşçıoğlu, actrița din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Sibel Taşçıoğlu, actrița din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Sibel Taşçıoğlu, apreciata actriță cunoscută pentru rolurile sale memorabile în serialele turcești, se află în România pentru câteva zile. Prezentă astazi, în platoul Știrilor Kanal D, Sibel a dezvăluit unul dintre motivele surprinzătoare pentru care a ales să viziteze țara noastră. Legenda lui Dracula a atras-o în mod special pe celebra actriță pe meleaguri autohtone.

            „Aveam de mult plănuit să vin în România. Simt o simpatie extraordinară pentru mitul lui Dracula si este o mare bucurie să am ocazia să vin să vizitez România si să ajung și la Bran”, a declarat Sibel Taşçıoğlu în platoul Stirilor Kanal D.

Cunoscută pentru talentul ei de a da viață unor personaje complexe în seriale de succes precum „Yaman”, „Kösem” și „Ma numesc Züleyha”, Sibel a captivat publicul si cu interpretarea extrem de realista a rolului Pembe Ünal, în productia „O dragoste”, al carei al doilea sezon s-a încheiat săptămâna trecută, la Kanal D. Actrița spune că este convinsă ca cel de-al treilea sezon îi va captiva pe români.

„ Acest serial pare că prezintă o poveste specifică din Turcia, dar de fapt vine cu o poveste universală, în care oricine se poate regăsi si acesta este motivul pentru care consider că serialul se bucură de un asemenea succes. Eu sunt născută în Bursa, un oras mai conservator, si acest lucru m-a ajutat să înteleg mai bine personajul Pembe. Nu mi-a fost greu să îi dau viață, seamană cu oamenii cu care am crescut. Personajul Pembe este unul legat strâns de familie si in cazul ei se aplică tot ceea ce am vazut aproape de mine, încă din copilărie. Primele două sezoane au avut un succes urias si sezonul trei va fi si mai puternic. Păstrăm surprizele pentru momentul difuzării, sunt convinsă că telespectatorii așteaptă noul sezon, continuarea povestii, cu mare interes, curiozitate”, a adăugat Sibel Taşçıoğlu.

See Also

Pe lângă întâlnirile cu fanii și descoperirea culturii românești, Sibel Taşçıoğlu își propune să exploreze in zilele urmatoare locurile încărcate de istorie și legende din România. Fanii actritei o vor putea revedea mâine, de la 21:00, în platoul “Follow us!”, la Kanal D2, unde aceasta se va afla alături de Teo si Ilinca Vandici, gazdele emisiunii. Așadar, veti putea afla mai multe detalii despre serialele în care a apărut celebra actriță, despre planurile sale legate de șederea în România, precum si alte dezvăluiri, mâine seară, într-un dialog efervescent, în cadrul “Follow us!”, de la 21:00, la Kanal D2.

What's Your Reaction?
Excited
3
Happy
1
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top