Now Reading
Disney și Balmain sărbătoresc „Regele Leu” cu o colecție dedicată

Disney și Balmain sărbătoresc „Regele Leu” cu o colecție dedicată

Astăzi, în lumea fashionului mondial, are loc lansarea oficială a colaborării dintre brandul Balmain și Disney, sărbătorind 30 de ani de la renumita producție „Regele Leu”. Pentru directorul de creație al Balmain, Olivier Rousteing – a cărui activitate include turneul de presă „Barbie” cu ținutele all-pink purtate de Margot Robbie – colecția a fost o oportunitate de a se adânci în propriile amintiri prețioase din copilărie în timp ce a explorat bogatele rădăcini culturale ale  decorului african din film.

Aveam doar 9 ani când „The Lion King” a fost lansat pentru prima dată”, își amintește Rousteing, „dar și astăzi, aproape trei decenii mai târziu, trebuie doar să închid ochii pentru a reda acel amestec incredibil de muzică, imagini și emoții. ”

Pictorul camerunez Enfant Précoce a contribuit cu scene pline de viață ale protagonistului Simba, explorând lumea alături de personajele secundare zoologice ale „Regelui Leu”, disponibile în redări colorate și alb-negru. Un portret afrofuturist – opera pictorului sud-african Nika Mtwanan – prezintă o figură purtând ochelari de soare în care se reflectă o scenă iconică din filmul îndrăgit.  Pictorul sud-african Cassius Khumalo se află în spatele portretului bogat în nuanțe al Nalei, leoaica aventuroasă care se maturizează alături de Simba în film.

Pe lângă aceste lucrări de artă evocatoare — adaptate pentru colecție printr-o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și accesorii — există piese care par a fi o continuare directă a stilurilor inovatoare Balmain pentru care Rousteing este cunoscut: rochii mini care îmbină glamour cu armura, adaptări ale genții de mână semnătura B-Buzz și tente florale seducătoare, futuriste.

See Also

Întregul spectacol a fost surprins într-un scurtmetraj produs pentru Disney de scriitorul și regizorul Femi Oladigbolu, unde colecția este adusă la viață de 30 de modele din toată Africa. Rousteing o numește „Armata Balmain” – un titlu cu totul potrivit pentru formidabila tapiserie de culori bogate, texturi și modele care se reunesc făcând colecția vizibilă în plină forță.

Disponibilă acum pe site-ul Balmain și în locații selectate din întreaga lume, colaborarea de lux vă aparține. Hakuna Matata și cumpărături fericite!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top