Now Reading
Este oficial: un al cincilea film Shrek va fi lansat în 2026

Este oficial: un al cincilea film Shrek va fi lansat în 2026

Este timpul să ne întoarcem în mlaștină cu Shrek 5, noul film lansat de DreamWorks, care va duce publicul înapoi în ținutul Far Far away.
Filmul a fost confirmat oficial de studio în mediul online, împreună cu dezvăluirea că vedetele originale din Shrek Mike Myers, Cameron Diaz și Eddie Murphy își vor relua rolul trio-ului eroic.

În plus, filmul este programat să fie lansat pe 1 iulie 2026.

Aceasta vine în urma prezenței majore în parcul tematic pe care Shrek și prietenii au avut-o la DreamWorks Land de la Universal Studios Orlando. Și după teaserul de la finele filmului Puss in Boots: Ultima dorință, care îl surprinde pe eroul felin, cu glasul lui Antonio Banderas, vizitându-și prietenii din regatul Far Far Away.  Variety a oferit mai multe detalii, inclusiv faptul că Banderas nu a fost încă confirmat pentru Shrek 5 – dar cu acea etichetă de credit de final, este de așteptat ca Puss să se alăture noii aventuri.

See Also

Anterior, Eddie Murphy a vorbit despre noul film în timp ce promova continuarea pentru Beverly Hills Cop – Netflix, declarând pentru Collider: „Am început să facem [Shrek 5] cu luni în urmă… Am înregistrat prima scenă și vom turna filmul anul acesta, vom termina sus. Shrek 5 va fi lansat, iar Donkey va avea propriul său film în curând.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top