Now Reading
Palatul Buckingham deschide vizitatorilor camera cu balconul regal faimos

Palatul Buckingham deschide vizitatorilor camera cu balconul regal faimos

Vizitatorii Palatului Buckingham din Londra în această vară vor putea sta în spatele celebrului balcon pe care familia regală britanică pozează adesea.
Pentru prima dată, palatul deschide Aripa de Est a clădirii, care include Sala Centru unde se află balconul emblematic.

Această cameră a făcut parte din ediția aripii de est, realizată de regina Victoria și prințul Albert. Și prințul Albert a sugerat balconul“, a declarat Nicola Turner Inman, curator al Artelor Decorative la Royal Collection Trust. “A fost folosit pentru prima dată în 1851 pentru a înlătura trupele în timpul Războiului din Crimeea. Așadar, a fost folosit de destul de mult timp“. Vizitatorii nu vor avea voie să stea pe balcon.

Dar, pe lângă posibilitatea de a privi prin perdeaua de plasă în josul The Mall, există și un candelabru de sticlă din secolul al XIX-lea recent restaurat, în formă de floare de lotus, de admirat.
Pentru ca publicul să poată vedea candelabrul, nu pe gaura cheii, ci să se afle de fapt în camera în care atârnă este o perspectivă interesantă”, a spus Turner Inman.

Deținătorii de bilete vor putea intra și în Salonul Galben, care conține articole din secolul al XVIII-lea, cum ar fi tapet chinezesc pictat manual, recent restaurat și un ceas Kylin.

Deși au existat tururi ghidate ale unor părți ale palatului din 1993, accesul la această secțiune a fost posibil după cinci ani de renovare, ca parte a programului de rezervare în curs de desfășurare la Palatul Buckingham.
Alte atracții includ tapeturile din mătase imperială chinezească prezentate Reginei Victoria, precum și lucrări de artă precum pictorul britanic din secolul al XVIII-lea Thomas Gainsborough, expuse în Coridorul Principal.

See Also

Pe lângă sălile din aripa de est, adesea folosite pentru recepții și întâlniri, precum și pentru momentele de pe balcon, biletele de 75 de lire sterline (95,90 USD) includ accesul la sălile de stat.

Deschiderea de vară a sălilor de stat și a sălilor aripii de est are loc între 11 iulie și 29 septembrie. Bilete mai ieftine sunt disponibile numai pentru sălile de stat, dar oricine dorește să vadă aripa nou deschisă va trebui să aștepte până anul viitor, deoarece biletele s-au epuizat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top