Now Reading
Viola Davis și James Patterson vor colabora la un roman situat în sudul rural contemporan

Viola Davis și James Patterson vor colabora la un roman situat în sudul rural contemporan

Un viitor thriller despre o femeie judecător în sudul rural contemporan va avea doi autori foarte celebri și foarte diferiți: câștigătoarea a patru Premii Oscar până în prezent, Viola Davis, și romancierul James Patterson.

Little, Brown and Company au anunțat marți că Davis și Patterson colaborează la un roman, în prezent fără titlu și programat pentru lansare în 2025 sau 2026, în care „dinamica și geniala” judecătoare Mary Stone se confruntă cu „o decizie cu repercusiuni seismice pentru micul ei județ, cu potențial pentru întreaga națiune”.

Va fi prima lucrare de ficțiune pentru adulți pentru Davis, ale cărei cărți anterioare includ memoriile „Finding Me” și povestea ilustrată „Corduroy Takes a Bow”. Este cel mai recent parteneriat de mare profil pentru Patterson, ai cărui co-autori anteriori variază de la Bill Clinton la Dolly Parton. Romanul „Erupție”, pentru care Patterson a finalizat un manuscris lăsat în urmă de regretatul Michael Crichton, este una dintre cele mai populare cărți ale verii.

Abilitatea lui James de a împleti narațiuni convingătoare cu profunzime și suspans este de neegalat și sunt onorată să lucrez alături de el”, a spus Davis într-un comunicat. „A scrie despre un personaj la fel de convingător precum judecătoarea Mary Stone a fost o experiență extraordinară și cred că cititorii vor fi profund mișcați de călătoria ei.”

Patterson, care a venit cu ideea după ce a citit „Finding Me” și a contactat-o pe pe Davis, a declarat că actrița are un „dar de a povesti” și un „spirit generos”.

See Also

Nu aș fi putut să cer un partener mai bun decât Viola”, a spus Patterson.

Detalii suplimentare despre carte nu sunt disponibile încă. Condițiile financiare nu au fost dezvăluite. Proiectul este gestionat de Little, Brown; Reprezentanții lui Patterson, Robert Barnett și Deneen Howell de la Williams & Connolly și JVL Media, o „firmă media cu servicii complete și un editor independent” pe care Davis a ajutat-o ​​la înființare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top