Now Reading
Katy Perry anunță albumul Dance-Pop „143”

Katy Perry anunță albumul Dance-Pop „143”

După luni de zile de anunțare a celui de-al șaselea album de studio, Katy Perry a anunțat în sfârșit că următorul ei proiect, intitulat 143, este pe drum în această toamnă.

Pe rețelele de socializare, miercuri (10 iulie), starul pop în vârstă de 39 de ani a dezvăluit coperta LP-ului – o fotografie spațială cu Perry aproape nudă care pare să leviteze în centrul unui cosmos albastru și roșu. Ea a confirmat, de asemenea, în legendă, că proiectul va ajunge pe 20 septembrie, la patru ani după ce ultimul ei album, Smile, a fost lansat în 2020.

Pentru cei curioși despre titlul fără cuvinte al discului, „143” este codul pentru „Te iubesc”. Utilizarea datează de la începutul anilor 1900, pe Dictionary.com.

Mi-am propus să creez un album dance-pop îndrăzneț, exuberant, de sărbătoare, cu expresia simbolică 143 numerică a iubirii ca mesaj de trecere”, a confirmat Perry într-o declarație.

143 va fi condus de single-ul anunțat anterior, „Woman’s World”, care sosește azi, 11 iulie, și a fost produs de Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph și Rocco Did It Again!

Potrivit unui comunicat, piesa se va potrivi cu mare parte din melodiile de pe 143 – o „revenire sexy, neînfricată, pentru muzicianul cu mai multe fațete”.

See Also

Fanii se pot aștepta, de asemenea, la „piese pop stimulatoare și provocatoare” cu „multă inimă și mult BPM”.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top