Now Reading
Spectacolul Vogue imersiv ridică cortina asupra podiumurilor din trecut și prezent

Spectacolul Vogue imersiv ridică cortina asupra podiumurilor din trecut și prezent

„Vogue: Inventing the Runway”, o nouă expoziție captivantă care explorează istoria spectacolului modern de pe podiumurile de modă, se va deschide în această toamnă la Lightroom din Londra.

Având ca fundal uimitorii pereți înalți de patru etaje ai spațiului, în perioada 25 octombrie 2024 – 30 martie 2025, vizitatorii pot experimenta și interacționa cu prezentări ale podiumurilor care definesc diferitele epoci îndeaproape și la o scară fără precedent. Producția expoziției va combina animația, designul de sunet de ultimă generație și  muzica clasică și pop pentru a evoca numeroasele spectacole emblematice care au contribuit la modelarea peisajului cultural.

La Vogue, am fost destul de norocoși de-a lungul deceniilor să vedem multe spectacole incredibile, care au spus adesea povestea modei la fel de mult ca și hainele în sine”, spune Anna Wintour, director de conținut, Condé Nast și editorial global Vogue. „Această experiență Lightroom este o oportunitate minunată pentru ca mult mai mulți oameni să experimenteze direct fiorul de a urmări istoria modei care se desfășoară chiar în fața lor.”

Defilările au reflectat societatea și valorile ei de mai bine de un secol. Sperăm ca Inventing the Runway să ofere publicului o mai bună înțelegere a modului în care acele spectacole oglindesc schimbările nu doar în modă, ci și în cultură în general – artele, divertismentul, tehnologia, politica și modul în care toate sunt împletite.” – Mark Guiducci, director editorial de creație, Vogue.

Extinzându-se de la saloanele intime de couture ale Europei de la începutul secolului al XX-lea la extravaganțele mass-media de astăzi, „Inventing the Runway” conectează trecutul cu prezentul și viitorul modei, utilizând arhiva extinsă și rețeaua de colaboratori Vogue pentru a crea o experiență care unește vocile creative de top din industrie.

See Also

Cu o combinație solidă de case de modă participante, inclusiv Alexander McQueen, Balenciaga, Chanel, Comme des Garçons, Dior, Iris Van Herpen, Marc Jacobs, Thom Browne și Yohji Yamamoto, expoziția va examina modul în care prezentările de modă au devenit declarația supremă a viziunii designerilor.

Biletele pentru „Vogue: Inventing the Runway” sunt disponibile în prezent.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top