Now Reading
CONCURS!: RIHANNA LOUD – CD AUTOGRAFIAT

CONCURS!: RIHANNA LOUD – CD AUTOGRAFIAT

RIRI

Asa cum am promis, iata ca incepem seria de concursuri mult asteptate! Incepem cu Rihanna. Am decis sa va oferim ultimul ei album, „LOUD”, autografiat de catre artista! Exclusiv pentru Romania la noi pe site!

Star Gossip te invita la concurs! La radio, tv si in cluburi auzim acelasi gen de muzica asa ca unii dintre voi cred ca vor fi incantati sa ia o pauza de la popcorn si sa asculte muzica ceva mai… diferita hee hee .

Punem in joc un album Rihanna – Loud AUTOGRAFIAT!. Pentru a castiga trebuie sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care este piesa preferata de la Rihanna, de ce (e nevoie sa argumentati alegerea voastra) si sa ne spuneti cum traiti voi in stilul LOUD!.

Albumul contine 11 dintre cele mai recente piese Rihanna.

Concursul se va desfasura pana pe 10 aprilie iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati aici.

Pentru a participa la concurs intra aici si lasa comentariul tau*:

RIHANNA LOUD – CD CONTEST

See Also

P.S: Va reamintim de asemenea despre concursul pe care l-am avut in trecut cu Lady Gaga; am oferit single edition-ul Alejandro autografiat lui FLOREA ANDREI SOFIAN. Felicitari!

Comentarile se fac pe www.loud.star-gossip.com VIA Facebook, cine nu are account pe Facebook este rugat sa lasa aici cometariul iar noi il vom transfera pe pagina oficiala a concursului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
 • Piesa preferata de pe album „Only Girl (In the World)
  De ce? Pentru ca, in unele momente ma reprezinta.
  Are versuri super faine si la fel e si clipul.
  Oricum, toate piesele de pe album sunt frumoase si toate imi plac, dar mai speciala e Only Girl. 🙂
  Si app. de Loud, oricine asculta muzica asculta tare mai ales pentru relaxare, oricunde te duci muzica e TARE si asta intretine atmosfera! 🙂
  si, asta e in ziua de azi… totul e Loud!
  cius! 🙂

 • Piesa mea favorita este S&M deoarece ma reprezinta atat ca caracter cat si ca persoana si imi inspira libertate senzualitatate si frumusete ..de anlbum pot sa spun ca e super tare si imi plac toate melodiile.
  Ce pot sa spun despre stilul LOUD : imi place foarte tare acest stil si il adopt de la 12 ani mai ales ca acest sil de muzica intretine atmosfera dansului, iar in ziua de astazi cei mai multi traiesc in stilul LOUD
  P.S I LOVE RIHANNA AND HER ATITUDE AND HER MUSIC

 • piesa mea preferata de pe albumul rihannei este ”only girl” deoarece ma face sa ma simt speciala, unica si apreciata.o iubesc pe rihanna si albumul loud este favoritul meu. este pur si simplu-LOUD:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top