Now Reading
Cantonament pentru Hotel Fm

Cantonament pentru Hotel Fm

Vineri, 1 aprilie, membrii trupei Hotel FM se muta la Bucuresti si intra intr-o perioada de pregatire intensiva pentru prestatia lor in concursul Eurovision 2011. Intr-un spatiu special amenajat pentru ei in Televiziunea Romana, David Bryan, Gabriel Baruta ?i Alex Szus vor lucra cu specialisti pe mai multe directii. Astfel, „cantonamentul” organizat pentru ei de TVR include repetitii pe parte tehnica, lectii de voce, interpretare, coregrafie. Va fi cea mai buna ocazie pentru baietii de la Hotel FM (care locuiesc la Oradea) sa repete impreuna cu viitoarele lor colege de scena la Dusseldorf, dansatoarele Roxana Ureche si Alexandra Elena Gherase. Coregrafia va fi coordonat? de Florin Botis, iar pregatirea vocal? se va face sub indrumarea Medei Horjan.

Aceasta etapa de pregatire va include si evolutia baietilor de la Hotel FM in evenimentul din 9 aprilie, de la ora 17.00, transmis in direct la TVR 1 si TVR International.
DUSSELDORF, VENIM! – va fi un spectacol de sustinere a participarii Romaniei la Eurovision 2011, transmisiune directa de la Sala de spectacole a M.A.I.
La fel ca si anul trecut, TVR organizeaza inaintea plecarii artistilor romani la concursul Eurovision un spectacol la care si-au anuntat deja participarea personalitati, oficialitati, artisti, sportivi. Lor li se adauga reprezentantii altor trei tari la concursul Eurovision (Slovacia, Bosnia – Hertegovina si Republica Moldova), precum si fosti reprezentanti romani la acest concurs: Nicola (2003) si Mihai Traistariu (2006).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top